Град Скопје нема канцеларија, поделени се по општини. Локацијата што ти и ја кажа е за Центар и Аеродром.
Добровечер на сите сакам да прашам нешто околу помошта од социјално за 1 новороденче од денот на поднесување на документите за колку време легнуваат парите некој да не знај ? Ви благодарам однапред.
Zdravo da podnesam za prvo dete nadomestok pisuva i majcina kniska e sega jas nemam sto ke treba namesto toa citam nwkoja potrvrda kakva e i kade se zema
Здраво, проверете ги сметките, ми стигна исплата за епп за второродено дете, поднесено ми е 10 февруари
Некоја мајка што поднесувала сега скоро за еднократна помош за новороденче а да е со живеење во Општина Кисела Вода, да ми каже каде ги поднела документите. Некои викаат кај тутунски други кај рекорд, каде точно се наоѓа социјалната служба. Фала
После колку време од како ви стигна решението ви пуштија пари за прво дете? Мене решението во јануари ми стигна, пари уште нема
Zenski da ve prasam sega so izvodite kako ke se podnesuva za pari koga strajkuvaat, uste nemame izvod nie a naredna nedela pravime mesec ...
Мамички ние во февруари поднесовме и добивме решение но пари на сметка не легнаа се јавив во социјално и прашав имале грешна сметка ај потврда ми дадоа и ја однесов в банка тоа минатиот месец сеуште нема легнато пари на сметка кога се врши исплата да почекам или пак да се јавувам