Какво се тие пакетчиња? Маж ми поднесе претходната недела но ништо не му дале А за колку ќе е исплатата не му спомнале, дали тоа значи дека ќе ми стигнат 12 000? За какви ваучери станува збор и кога ги даваат? Маж ми поднесуваше документи претходната недела ама ништо не му дале
Сеуште немам добиено ништо од социјално, во мојот град не даваат од општината Јакиве 6000, па уште не се пуштени. Се породив во ноември
pak proveri si....pisi im mail,zoso i mene taka za prvoto dete maz mi se podnese se spoivme so banka i na kraj nemav isplata....koga se pobuniv mi rekoa veke bilo kasno,pominale 3 meseci
Од Гази Баба ми пуштија 5000ден за второ дете, а знам дека треба да е 20000.. знае некој сигурно? Дали да проверувам во општина да не е грешка
toa go prefelaat sekoj 5ti vo mesecot,videte koga vas ke vi prefrlat...nie zemavme sega na 05 mart,a roden e 10 dekemvri
Zdravo. Podnesov dokumenti za treto dete na 18 Februari za prv pat. Mi dadoa livce I mi kazaa da pocekam da mi dojdat doma za proverka na uslovite za zivot. Znae nekoj kolku treba da cekam dodeka da dojdat I koga ke go dadat za kolku vreme resenieto? Blagodaram
И од социјално приливот е од фонд? За второто дете колку пуштаат не знам дали ми е приливот од социјално или плата
На 27.01 имам поднесено документи за помош сеуште немам исплата,под подрачна служба к.вода сум.Некој да не имате контакт да се јавам да прашам.
Dali vi se javija? Isto i na maz mi ima poveke od mesec dena, i ne mu dale brojce za primeni dokumenti. Inaku na priem ne vrakase vrabotenata poveke pati, i na kraj se ispokaravme jas i ona i go prativ maz mi...pa se somnevam dali voopsto ne vnela vo sistem Ako ima nekoj contact tel ili email za opstina centar ve molam da mi pisete