Ne se javuvaa na tel. Ne mi vrakaa na mail i otidovme direktno tamu i ni dadoa potvrda za vo Banka. Demek na site se javile da dojdat po potvrda ama se cudi Kako nas ne izumile... A ako pominat 3meseci i ne odneses vo Banka gotovo veke ne vazi toa. A bas taa na priem sto se ponasa i se pravi pametna e taa treba da se javi i da kaze da Si podigneme potvrda.
Bas taka se pravi pametna, ne pamtam nekoj nekogas tolku da me isfrustriral. Vas dali vi dadoa brojce koga vi gi primija dokumentite? I uste edno prasanje okolu ova so tri meseci i deka ne vazi... 3 meseci od koga sum porodena ima, a od koga apliciravme ne... na sto tocno mislis? Ti Blagodaram odnapred
Парична помош за второ новороденче за Охрид колку даваат да не знае некој? колку што успеав да побарам на интернет и за прво и за второ било 5000 ден
Поднесено во февруари се уште нема исплата, од прилика кога ви стигнало на вас ? Да почекам или да почнам да се распрашувам
И мене ме интересира, социјалното поднесено на почеток, а во банка однесена потврдата на средината на месецот, а во Кисела Вода на почетокот на месецот
Тој листот од социјлано што ми го дадоа го однесов во банка таа си направи копија и еден лист задржа другиот е кај мене, треба уште нешто ?
Пуштаат секој месец на иста дата на 5ти. Додуша претходен месец на 4ти ми пуштија пошто 5ти беше сабота Средина на март се поврзав со банка на 4ти април исплата.