Дали има некој во последно време да земал од општина Гази Баба парична помош? Барам на интернет пишува дема следува по 5000 денари за новородено. (Незавсино од тие од социјалното) А тука читав постари објави дека од општината не давале, туку само поднесувале документи во Центарот за социјални работи што е на ниво на општина...
Од двете места. Туку, за парите од социјално, на мм му рекле да оди пак за еден месец да му кажат дали ќе ни одобрат, и тогаш да му дадат бројче за во банка. За првото немаше такво нешто, еднаш само бевме во социјално, малку ме зачуди поради која причина би можеле да не ни одобрат?
Сега гледам, јас и маж ми сме на различни адреси по лк и поднесов во февруари мислам немав проблем И со првото дете исто пред 3 години
За еднократна парична помош за опш.Аеродром адресата е Бул.Климент Охридски бр.15 што на мапа дава некаде во Карпош. Може некој што веќе бил да ми каже каде се поднесува локациски точно за опш.Аеродром?
dali ova vazi samo za prvite 3 meseci ? ne sum znaela a sega bebeto mi ima 4 meseci dali znaete dali mi sleduva ?