Мамички читам во општина Аеродром сте, па Ве молам за инфо дали во општината има подрачна служба за труд и социјала за таму да се поднесе барањето или за тоа поднесувавте во центар во министерството? @Speechless
Јас го поднесов во општина Аеродром, зградата до Капитол мол, беше мм ми рече многу брзо завршил работа
Ова во зградата на општината е еднократна помош од општина Аеродром. За еднократна помош од труд и социјала се поднесува во Центар, на исто место се канцелариите за Центар и Аеродром. @Asher
Во центар кај тутунски комбинат во бараките или баш во центар позади мекдоналдс кај што беше (кај министерството што е)? Фала ти
Девоки читам а конфузно некако ми е. Да прашам вака конкретно. Од центар сме. Каде да поднесеме за помош од општината а каде за од министерство? Фала ви.
Dali za vtoro dete sleduva nekakov nadomestok, dali znae nekoj? I kolku vreme ima prostor za spremanje dokumenti posle poragjaj ?
Aa pa supër ne znaev, dali znaesh so dokumenti mi se potrebni i vo koja ustanova da gi dostavam, ti blagodaram