тажна, не се конзумира алкохол во ниедна диета, го спречува топењето на масти, калоричен е, и ја врзува водата
Е тами јас ке ја пробам твојава диетичка па ќе ти казжам за резултати, и имав некои прашања али кога ќе ми текне
Само едно ме интересира.. Дали кафето се пие со шеќер или не? ќе ја пробам диетава од понеделник па ќе ви кажам резултати.. денес и утре значи ми се последните денови за да си се начукам онака убаво! хахахаха ае позз
не сум се оклучила на форумчево 2 месеци .. ех кога си студент тоа ти е. денес помалку предавања и опа цупа домче Ослабевте ли?
иииииии на мене за тоа ли не ми успева ниедна диета е да пукнам воа не сум знајала јас па на диета ама винце по една чаша иде, викенд пивце ....утка сам била ејгидиии
Јас сум читала и слушала дека винце ама црно по 1-2 на ден е добро за организмот а кој држи диета по 1 - 2 чашки во неделата
мммммм....баш ме заинтересира оваа диета ајде вечерва собирам сила од утре да ја почнам се надевкам ќе биде успешна ако има примамливи резултати секако ќе ве известам...позззз
Еве да ви акзма една диета и од мене со има голем ефект и не е строга диета.Диетата е седум дена 1 ДЕН Кога ќе станите една чаша ладна вода и направете некои лесни вежби за зацврстувајне на телото 20минути.Појадокот нека ви следи по 30минути од завршувајнето на вежбите тоа време се нарекува ЗЛАТЕН ЧАС поради тоа што таа храна оди во мускулите. Појадок- парче лубеница (ги топи високот калории) Исцеден сок од лимон (помага при чисте на организмот и при слабеејне) Ручек - Варена виршла со зеленцукова салата крастајца домат марула (крастајцата помага во борба против целулитот,марулата ги согорува калориите) Вечера- чаша јогурт или зеленцукова салата. Оброците да ви бидат на растојание од 4-5 часа секогаш 2 ДЕН Нека ви започнува секој ден со ладна вода и вежби 20 минути. Појадок- Цреши неограничено (богати со ц витамин калиум железо и се бори против масните наслаги) и сок од цеден лимон без шејкер Ручек- туна со лимон и 2 двопеци или интегрален леб едно парче Вечера- салата од марулка или крастајца 3 ДЕН ладна вода и вежби 20 минути. Појадок- Овошен јогурт или кроасана (помалку масна) Ручек-шопска салата доколку мн ви се јади можи и парче интегрален леб Вечера- Сок од цеден лимон со салата 4 ДЕН ладна вода и вежби 20 минути. Појадок- 1 ред чоколадо за готвејне и сок од лимон без шејкер Ручек-некое месо(пилеско,стек риба на скара печена со лимон,телеско) со салата Вечера- салата од марулка 5 ДЕН ладна вода и вежби 20 минути. Појадок- 1парче овошје (мози банана) и сок од лимон Ручек- тоа што има без леб Вечера- салата од крастајца и сок од лимон 6 ДЕН ладна вода и вежби 20 минути. Појадок- цреши или кајси колку сакате Ручек- 1 варено јајце со салата Вечера- салата и сок од лимон 7 ДЕН ладна вода и вежби 20 минути. Преку цел ден се пие еден лимон цеден без шејкер ртастворен во 1,5л вода. Појадок- некое овосје по ваша желба Ручек - грашак со моркови и салата и 1 парче интегрален леб Вечера- таратур Секој ден се пие по 2л вода.Во оваа диета мн помага цедениот сок од лимон вежбите и храната која помага да ги согори килограмите да го зацврсти телото како и краставицата која помага во борба против целулитот.Ќе ослабите без да го загрозите вашето здравје. ЗА 7дена 5-6 килограми Среќно нека вие Имав 55килограми а сега 49килограми
Да диетата е одлична.. но еве го проблемот... ја сум средно и некогаш сум 1ва некогаш 2ра смена... и не секогаш можам да регулирам доручек, ручек, вечера... доручек ми е во 9 од сабајле, а вака ручек ми е во 14... кога сум прва.. а кога сум 2ра смена ручек ми е вечер :/
stvarno se slabee tolku od ovaa dieta ? Nekako mi e too good to be truth ! Ja planirav onaa na Zan Mitrev ali posle ova najverojatno e od utre da ja pocnam ovaa juhuuuu fala ti za dietava i ke kazam rezultati za 10tina dena !