Рамиз -Ти поверува? Езел -Да! Рамиз - Затоа што ја кажа вистината. Езел -Вистината е најдобриот начин да измамиш некого. Каква сцена со Езел и Ејшан,како ја гледаше во библиотеката Ке ме умре овој човек А Тефо колку ми беше смешен,колку смешно трча душа е Тефо
а знаете ли дека на крај Spoiler сите ке умрат само братот мислам дека ке останеше езел ејшн сите ке умрат
И да, некој да се произнесе и за оваа серија? Ве молам кажете дека ќе заврши брзо. Кошмари имам од филозофите во филмот
и мене серкаааааа ме фати од серијава, една епизода на 10 дена глеам. дали ја уништија со синхронизацијата не знам, ама далеку е од преубава серија ајдеее, почетокот беше добар, навистина интересно делуваше,ама тапа тапа тапа на пример од гласот на онаа бахар ли се викаше, сестрата на ејшан ми се повраќа, и од братот на омер, и на оној синот на тој убиениот автоматски ми иде да свртам канал
Во целост се согласувам со мислењава. Премногу ја затупеа. Не дека од почетокот ја гледав ама понекогаш знаев да заслушам колку да сум во тек со приказната, сега веке кога ја слушнам одма менам канал. Целата серија ми е некако глупа, пукаат, се колат, се убиваат а полиција никаде нема. И овие потрчковците на Езел, како целиот живот да им се состои за Езел. А Џенгис? Тој отсекогаш ме иритирал како глумец, и во Плачот на виолината имаше таква улога и овде. И ајде некако ке ја соџвакам приказната, ама кога почне Езел (или кој и да е) да зборува во улога на наратор, тоа е врв. Неможам да ги поднесам тие филозофии. И јас се надевам дека ке заврши што побргу.
Лелее јас па се опседнав со серијава. Преубава ми е. Најмногу ми се допаѓа тоа што не е како сите останати, каде се е розово и на крајот завршува убаво. Доста ми е од патетиките на Јасмика и Саваш , според мене ова е нешто многу многу подобро. Можеби завршува премногу трагично на крајот, ама јас поинаку не ни очекував, со оглед на тоа што во Турција серијава е прогласена за најтрагична, а воедно и најубава.
На почетокот мислев дека серијава ќе биде досадна, но кога ја загледав ми стана омилена.Највеќе ми се допаѓа од сите турски серии.Без разлика на тоа што завршува многу трагично(што не очекував), серијата е една од најубавите турски серии.
Серијата е убава, не е лоша. Ама гласот на Биљана Драгичевиќ Пројковска (Бахар) е ептен иритирачки кога ја слушам како зборува ми се повраќа ( и не е само таа) Под итно треба да се сменат или да се тргне синхронизацијата, а додека чекам да го сторат тоа ќе си ја гледам на интернет
Не ја гледам, ниту сакам да ја гледам. Кога и да ја начекам, ми е толку темна и депресивна, на Алсат порано ја имаше и ме потсеќаше на Долина на волците.
искрено убава серија. убава приказна се знае за сто се работи и сега за сега е добро се надевам нема да изгуби логока како некои филмофи се карат па се мират се карат па се мират.................... и така милион епизоди... а главнана улога ми е топ и езел и омер е сега малце повеке ми се допајга омер,онака незна фаца убави оци и насмевка
Само јас ли мислам дека Кенан Имирзалиоглу (Езел) има грд нос ?! Да се разбереме, не велам дека не е убав, само носот му е грд Spoiler