благодарам... планирам да се запишам на банкарство и финансиски менаџмент...некој што студира на овој смер?
овај смер мислам дека е со 3 години и сите почнаа само на него да се запишуваат само за полесно да поминат пссссс.....
нема врска дали дека е полесно или со помалку години...размислував помеѓу сметководство финансии и ревизија ии банкарство и финансиски менаџмент...вториот повеќе ме привлекува и поинтересно е
Банкарство и финансиски менаџмент не е со три години туку со четири. За прв пат банкарство и финансиски менаџмент почна оваа година и не е иста со насоката финансиски менаџмент што беше со три години...
хелоууууу не те посочив тебе кажав општо за смерот знам дека има со 3 и со 5 години нови смерови банкарство беше со 3 кога студирав јас таму сега ако имат направено некои измени незнам
^^ Според мене Банкарство е најубав смер, нема врска дали е тежок или не, ако имаш желба ќе го учиш и нема да ти биди тежок, а ако не учиш ќе ти биди тешко не само тука, сегде е така Инаку сега 4 + 1 е
Девојки, дали имате семинарски по економија за прва година, темата Пазарна Економија? И друго да ве прашам, сега ќе полагам на поправен, и како оди тоа ? Што треба да носам ? Треба претходно да потполнувам некакви документи? За плаќање знам дека не треба ништо.. Ама не ми е јасно другово. Ве молам некој што е сигурен да ми одговори, да не настанат збуни, па да незнам што да правам хахаха...
Ништо не ти треба за на поправен, никакви документи, само научи си и индексот земи си го за секој случај И стило секако. Со среќа.
Некој од вас девојки да не има нешто бар поврзано семинарска работа за инвестиции и штедење? Нешто, што и да е, иако е малку, ќе го досредам и допишам секако јас Извинете што упаѓам вака, но правник во криза имате!
Женски, да не има некоја од вас семинарска по економија ПАЗАРНА ЕКОНОМИЈА ??? Ве молам итно е!! За понеделник ми треба да ја предадам??
Девојки, доколку некоја од вас е прва година на овој факултет нека ми каже дали се има формирано група за студентите од прва година и доколку има таква група ве молам пуштете ми линк
Доколку има некој од вас проект/презентација за Безготовинско плаќање со платежни картички и видови платежни картички ве замолувам да ми пратите во лп