Може ли некој да ми каже каде точно се наоѓа книжарата либро? Знам дека е на Мавровска во Хром само ама не знам кај е точно Мавровска?
Спрема комплексот од факултети е одма.Ке ги поминеш семафорите(право) и потоа десно малку и тука е има огромна табла со натпис ЛИБРО нема шанси да утнеш
Кажете како се мине МАКРОЕКОНОМИЈА? Со прашања се положува ли на прв и на втор колоквиум??? плис одговорете ми.
Прашања на заокружување и прашања со краток одговор.Обично овие прашања беа да се објасни некој графикон
Знае ли некој кога сме на систематски Сметководство и ревизија? Не сум во Скопје и не знам,а на страната на економски само ова го пишува Систематскиот преглед за студентите запишани во учебната 2012/2013 е задолжителен. Согласно позитивните прописи студентите кои нема да имаат печат за направен лекарски преглед нема да можат да заверат зимски семестар. Распоредот е по департмани и објавен на Огласните табли на факултетот
Среда 14.11 од 7:30 - 12:00 Потребно: индекс, здраствена книшка и копија од здраствена книшка од 2ра до 5та страна.. ???
Имаш на zephyr што треба да научиш за е бизнис, од која до која страна, без кој случаи, какви прашања ќе има на колоквиум, 10 со повеќекратен одговор, и неколку со дефиниции, кои не биле подолги од 2-3 реченици. Истото од zephyr го имаш и на мејл Лично ја учев поќе од книга, ама и од презентации. Презентациите ти се исто ко во книгата што е, само што во нив имаш некои работи што се набројани, а треба да им ги знаеш дефинициите. Така да, и од таму и од таму. Па ќе видиме на 1ви ноември шо ќе бидет
Девојки, абе немаме ли официјална страна на facebook за смер економија 2012-2013 ? Како што забелезав имам повеќе колешки овде Имаат на фб за е-бизнис, маректинг и надворешна трговија
Не можам да се снајдам на странанава Zephyr за трговско право, ако има некој нека прати линк од презенациите пошо имам акаунт ама незнам ништо да работам Инаку како учите трговско? Ај некој од постарите генрации? Абе многу глупости има во книгава, се треба да знам??