Неможеш,изборен може да се смени само на почеток,да кажеме првата или втората неделата од почнување на годината,барем така беше порано.Ама дефинитивно после тоа нема менување!
Не тешко баш разбирлива книга како читанка е графиците се паѓаа често , па би ти препорачала се да учиш и таки да го слушаш јас кога полагав кружеа прашања и се паѓаше по некое , побарај по либро .
Ќе сака ли некој кога ќе биде објавен списокот со просториите за полагање по Математика за економисти да го слика и да го постави тука бидејќи не сум во Скопје и едни полагаат од 8 часот а другите од 10 и 10 па да знам во колку да отидам на факултет во понеделник
Списокот е објавен, го видов прееска зашто бев да полагам е-бизнис ама не ми текна да го сликам. Само знам дека тие што се со број на индекс од почеток (556 и нешто) па се до 55728 се во А1, затоа што јас сум во таа група.
Има на фб страна со бруцошите од оваа година ке ти дадам линк ако сакаш, придружи се на групата таму имаш се
^ На колоквиум мислиш? Јас како што знам не даваат на Економски, туку ако еден од колоквиумите не положиш дитектно го полагаш во испитна сесија. Инаку сликите од списоците математика ги имаат објавено во групата Colleagues и групата на финансиски менаџмент и менаџмент.
Математика поправен има само на испит и тоа е дополнителен да решиш плус уште една задача за да положиш.. Еве ви списоци.. Па среќно на сите... Инаку линк од групата не може да се прати бидејќи е скриена за надворешни членови, може само некој да ве додаде доколку ве има во пријатели
јухууу у читална сум барем ќе имам кај да ги ставам збирката и таблицата и секако (ако имам среќа) да препишам некоја задача од збирка п.с Annie.mk1 фала за списокот
Annie незнаев дека групата е затворена . Ако сака некој да го придружам нека ми прати линк од фб профилот во лп и ќе го додадам Инаку поздрав до Ани, те немам видено одамна, па овде да те поздравам
На систематски се оди во близина на студентскиот дом Кузман. А за сметководство и ревизија е во Среда 14.11 од 7:30 - 12:00 така? Потребно: индекс, здраствена книшка и копија од здраствена книшка од 2ра до 5та страна..