Честито на сите што положивте математика, така да ви биде и на 2 колоквиум!! Мене.. Јануари не ми бега...
Утре нема предавања ( Денот на дрвото е) А ке се враќа во сабота (24.11) или не??? Знае некој дали ке има предавања во сабота?
Лани Шуклев дојде во сабота, али не пушти список. Така да, тие што се овде и не си одат дома, ако имаат во сабота менаџмент, не би било лошо да наминат. Just saying.
Добро, Шуки у посебна категорија спаѓа, тој за инает би се вратил и од Швицарска само за да зае*е некој
Да не беше некој вчера и денес на предавања по Економија на инвестиции да ми каже што правевте и до каде стигна проф. со предавања? Да не спомна нешто и за везби со асистентот? Позз
Vaka treba da zezam tema za seminarska po osnovi na ekonomija od prof.Predrag Trpeski mora li licno jas da odam ili moze i nekoj drug ?
Сметководство за сите што ќе го паднат втор, а економија само за оние што ќе им фалат 2-4 бода за да поминат така ми рекоа од лани. А кој си положи од мерак за повисоки поени нема да поправа.
Се извинувам - колега Ќе биде ќе биде.. Мене сега за сега само математика ми е за испит, ама планирам да одам на увид, знае некој каде ќе биде и кога?
...Абе првачиња чекајте од втора да видите предмети со се (да не праам муабет за понатака, јез да сеа ви мењаат по смерови предмети и што се не, па многу Среќници ќе немаат менаџмент) , не се нервирајте толку од сеа...Гола вода е прва година, ама стално касно сваќаме
Епа вака мала помош ми треба, планирам да се запишам на економски, па сакам да ве прашам сите што сте таму што проектни правевте во 4та, кој предмет? Јас сакам да правам англиски, само не сум баш сигурна колку е соодветен предметот за економски па да не ми одземат поени или нешто.. ?
Па не знам баш дали предметот од проектната има толку важна улога при упис, ама доколку си сигурна деќе ќе се запишуваш на Економски подобро земи си проектна Економија/Бизнис/Менаџмент. Сигурно си е сигурно. Јас имав проектна по Економија