Нема врска предметот, можеш англиски. Јас лично имав бизнис, ама и со англиски нема да ти одземат бодови
^И јас имав по Бизнис, и мерак ми беше да земам од таа област нешто. Инаку да, досега не правеа проблем ама постојано нешто менуваат па... што знам, како сакаш ако не сменат нешто нема да имаш никаков проблем, ама кој ги знае, веруј ништо не се знае. Иначе сметководство поправен втор има само за тие што имале над 70 бода на првиот, не за сите.
Ќе може некој да ми каже дали можат бруцоши да се пријават на програмата за мобилност на студенти или важи само за тие од 2ра нагоре?
^Вториот го преполагаат само што им фалат само малку бодови за да поминат, 2 или 4, досега така било.
А вистина ли е и дека менаџмент повеќе нема да биде задолжителен и за некои други смерови освен економија каде што и досега го немаше?
Дали може некој да ми каже од каде да најдам податоци за екстерналии?? Барам на нет ама не можам да најдам
Математика никако не е полесно. Ако си поминала прв, а сега се двоумиш дали да одиш, оди, оти на испит се и свашта има.
Паднав на првиот. Сите велат дека не испит полесно било па се израдував малку ама ете за џабе било Треба од 10 до 14 декември да пријавиме испити како што гледам на страната на факултетот и треба да однесам само ова Редовни и вонредни студенти кои за првпат го полагаат испитот при пријавувањето ги поднесуваат следните документи: пријава за испит таксена марка од 50 денари индекс така? А електронски треба да пријавувам испит и каде треба на тој електронскиот индекс? Се ми е збркано
А што прочитав на групата колеги пишале дека потписи треба да се земат и од вежби за сите предмети.. Во прва треба? И од кого се зема?
Имам едно прашање поврзано со задачите математика за втор колоквиум. Како се пресметува Z''xy??? никако не можам да го сфатам како, а не можам да решавам некои задачи без ова. Може објаснување во лп или тука. Фала однапред.