Epten lesen predmet e...uci nabrojuvanja,definici i tabelite sto ke vi kaze prof. Na koj najmnogu da ibvrnite vnimanie
Па имаше набројуванки, мислам дека дефиниции немаше. Јас не идам на предавања незнам што кажал, ќе може да споделиш овде ако потенцирал нешто што треба и што не треба.
Нешто околу инвестиционен менаџмент? Каква форма на прашања и задачи? Кај теоријата на што да се посвети повеќе внимание?
На првиот час го дал овој распоред I glava - 8 - 43 str II glava - 47 - 60, 68 - 85, 96 - 110 III glava - 137 - 149 IV glava - 153 - 245 do tuka e za prv kolokvium. Za vtor: V glava - 258 - 312 VI glava - 315 - 363 VII glava - NE VIII glava - 383 - 431 IX glava - 433 - 449 X glava 453 - 466 XI glava- NE... друго поконкретно не знам, само тоа да не учиме дефиниции
Девојки, ај просветлете ме за организациско што требада се учи и од скриптата и од книгата.. Фала ви.
Ај ако има некоја од феминките на е-бизнис да ме просветли малку како да учам Интернет маркетинг и Маркетинг комуникации некако ми изгледа тешко,многу е материјал,стварно незнам како да учам така некој совет што најчесто се паѓа на што да се обрне внимание? Фала ви однапред
Заклучно со втора глава. Тоа ти е негде до кај 215 страна. Уште не кажал од прилозите дали треба некој. И презентациите плус. (тоа што го нема во учебникот нели )
Добро утро девојчиња и момчиња,бев во недостаток со пари за време на роковите за упис и заверка на семестар,дали има некој што знае дали можам со плаќање на казна денеска или утре да го завршам тоа ? Ви благодарам!
Нема да имаш никаков проблем за да се запишеш само казната ти е неминовна мора да си платиш 500 денари
Јас маркетинг комуникации го учев од слајдови ама се, дури и си ги преведов на македонски во тетратка и се од слајдови учев и го положив на колоквиум со 6ка ама го запнав ѕа на колоквиум зосто ме исплашија предходно дека на испит со кејсовите било страшно и така, а за интернет маркетинг ги прочитав само материјалите од зефир и учев од еден документ со неколку прашања. И нешто што знаеш, некое прашање се падна и тоа исто со 6ка. Тоа е моето искуство Најдов еден документ со скратен материјал што сум читала ,прати ми мејл во лп