Има ли некоја колешка што ке полага ДЕМОГРАФИЈА сега испит во Струга ? ако може да ги запомни прашањата што ке се паднат и да ги пише тука Однапред Благодарам
Ми треба совет од постари колешки. Паднав менаџмент за еден поен и сакам да одам утре, да го прашам дали може да направам семинарска...Тоа е само фигуративно, тој ако сака веднаш ќе ме пушти... Можеби и не ми треба совет туку некое реално охрабрување, оти ова е нож со две острици... Ако имала некоја искуство нека сподели ..
Има некој да сподели искуство за финансиско сметководство? На што да се обрне повеке внимание, какви прашања дава на испит и слично? Некако многу паника ме фаќа
А зошто да не одиш да го прашаш? Оди, за еден поен е, не го молиш за 10 поени да те пушти. Нема ништо да ти направи, само или ќе ти каже не може, или ќе те пушти, нема да те изеде. Со среќа. Финансиско, разлистај од Либро прашањата и задачите. Скоро истите ги дава од прашањата, а задачите и од учебник разлисти ги, како и книжењата, не се многу тешки.
Ако на некој му треба учебник ММБ, подвлекуван, меѓутоа со битните набројуванки. Јас со учење на само тоа што е повлечено 10ка имам. Ако е некој заинтересиран нека ме исконтактира
Девојки... се има случено Јанев математика да пушти со две и пол точно решени задачи ?!?!?! Веќе преку глава ми е од човеков давајќи го елиминаторниот !
Со него се може да се случи.. Сепак да не те разочарувам ама ако ти дал елиминаторен ти го дал за да те бутне така да не очекувај многу. Јас на колквиум имав елиминаторен 2 од 3 решив и ме бутна. Затоа на испот 4 решив и фала богу ме пушти. Не губи надеш, може да те пушти, ти викам со него не се знае како е расположен така. Се надевам дека ќе биде добро, ти држам среќа
^Ништо не се знае. Мислам дека ако положиш треба да се радуваш, а ако не со 2 и пол задачи заслужуваш барем дополнителна. Чекај ги резултатите и со среќа! Спојлер Инаку и јас имав решено 4 цели и 2 почнати кога го положив.
После тоа Јануари што не ме пушти со 5 точни, ништо веќе не ми е чудно од негова страна .. Благодарам
Мене со 4 ме пушти... Инаку да, мислам дека не би требало скроз да паднеш, барем на дополнителна би требало да те пушти, акои ги имаш и теоретските плус, затоа што јас едното го немав кога полагав
Теоретските ги имам, да..а и пола задача од друга тема ми е точна Во глобала имам 3 задачи за да ме пушти, меѓутоа АКО САКА ќе го направи тоа
Кај него најсигурна ќе бидеш кога ќе се видиш на список.. Жално, ама тоа ни е реалноста. Вака како што кажуваш имаш 3 точни, колку што сфатив две цели и две по пола.. Сепак мислам дека во најлош случај може на дополнителна да те стави за тие две задачи што не си ги решила, иако вака треба и да положиш
Me интересира дали дипломскиот труд се смета како испит (31-виот испит) или треба да имаш 31 испит па да спремаш дипломска