Ме интересира како се одвиваат полагањта усно, писмено заокружувања, дополнивања ? (за предметите во 1ва година )
^Сите задолжителни се со заокружувања, освен нормално математика Таму се 2 прашања, и по 3 задачи колоквиум, или 6 испит. Ама за некои предмети каде што има по некоја задачичка пример, прво ќе треба да си ја решиш, нормално, па да заокружиш
Да не продава некој Економија од Таки Фити, таа сега што ја бара, 1200 што е. Кафеава, со автопат на корицата. Ми треба итно... Фала.
Jas minatata godina go smeniv vtorata nedela od predavanje i ne plativ nisto..samo otidov na studentski so index i me prasaa sto sakam mesto toj predmet i tolku..vidi vo ponedelnik prasaj..moze ke ti go smenat bez da plakas..
Да да, се распрашав, ке купувам копии. Само матемтика ми треба збирка и таблица. Кој продава итно ми е ВЕ МОЛАМ пишете ми ЛП за да ја купам од вас. Фала многу
^ А збирката и таблиците можи да бидат од минатите години ? пошо тој ни рече да ги купиме издадени ова години 2013 или јас не разбрав ?
Секако дека може да бидат и од претходните години, но нему повеќе му оди во прилог да се купуваат оние издадени во тековната година. Како што имам претходно кажано Драге секоја година издава нова збирка чијашто содржина речиси воопшто не се разликува од претходните. Задачите се тие, многу нормално дека не може секоја година да измислува нови а за таблиците да не праиме муабет. Значи гледам бруцошите купуваат и постари изданија, еве пример јас ги продадов моите збирка и таблици издадени 2011 година. И да, продава ли некој оригинал учебник по финансиски пазари и институции.
Ако има некоја колешка изборен методи на продажба, а нема партнер за семинарската нека ми пише во порака да се договориме заедно да ја правиме (по можност практично). Исто така и менаџмент ни фала уште две така да ако некој сака нека ми пише и за тоа (смер сметководство и ревизија)
prodava li nekoj za 1va knigi osnovi na ekonomija taa so kafeava korica, smetkovodstvo i matematika kupeni lani ili polani
Не можеш да ја најдеш затоа што е тајна група. Кажи на некој колега/колешка што е веке во таа група да те додаде...
Девојки, како е ФПИ на испит? Сакам да се фокусирам на другите предмети и мислев да го оставам на испит, па дали е полесно така, да не има отворени прашања?
Ќе може ли некојa од постарите колешки да ме упати малце повеќе за Стратегиски менаџмент што и како да учам,исто ли како Основи на менаџмент или полесно е?? Ви благодарам многу