Дај бе кажете некој збор за Банкарски менаџмент, фискален и монетарен систем на Еу и за локални финансии???Што да учиме, на што да обврниме внимание???
Колешки Демографија бара целосно објаснување со свои зборови на отворените прашања или како што е во книгата???
Конкретно за финансиски менаџмент, не го слушам овој семестар но го имав пред 2 год. Така да, ако мислиш дека можам нешто да ти помогнам пиши ми слободно.
ИТНООООО! Има ли некој прва година на насока економија да ми каже кој изборен предмет го имаат и кој ден/ови се предавањата?
^ И да има некој, изборниот предмет не е ист за сите, секој посебно си бира од тие што се понудени, така да барај некој што го има избрано истиот изборен што го имаш избрано ти, за да ти каже кога се предавањата
Дали е задолжително присуството на вежби, конкретно деловна етика? Професорот пушта списоци на час, па сега не знам дали да одам на вежби.
Дали има некој што има место за барем уште еден член за проектната менаџмент кај Шуклев,ако постои таков нека ми пише во ЛП
Има уште 3 недели до почеток на колоквиумска, така да најверојатно во текот на следната ќе го објават.
Најубаво е да почекаш и да видиш дали ќе го положиш првиот колоквиум ако го положиш тогаш барај си група
i ke moze li nekoj da mi kaze ,ako ne se polozi eden predmet od prva godina dali moze da se zapise vtora i istiot predmet da se prefrli vo 2god.?:/ pr. matematika ....i izvinete za latinicava,od mob pisuvam zatoa ....