може но во втора година ке запишеш еден предмет помалце од втора. Сакам да прашам за финансиско сметководство како е на колоквиум?На што да се обрни повеќе внимание на тероија или повеќе задачи.Оти теоријата ништо не се разбира.Дали се паѓа нешто од либро?
^ Менаџмент на се треба да обрниш внимание... Набројуванки, фази, предности, слабости буквално на се. На памет цела книга ќе си ја пееш и така ќе го средиш. Земи си ги и прашањата од Либро се паѓаат некои од нив. Со лесно!
Ocajnaa sum i Ke moze li nekoj sto veke pominale 1,i polagale osnovi na ekonom.i osnovi na smetkovodstvo ,da mi kaze kako ste ucele ,sve bas po red ili sepak nemora taka ...:/ falaa odnapreddd
Извинете дали некој од постарите ке биде љубезен да ми каже како изгледа еден колоквиумски тест па и испит по Деловна етика..материјалов е навистина тежок...благодарам
Економија ќе си ја учиш книгата убаво, по ред и со разбирање да ги сфатиш работите а не на памет. И сметководство од книга учи, и земи ги прашањата од Либро се паѓа од нив доста
Ангелче ке може да ми кажеш како да го најдам распоредот на страната зошто линкот не сака да се отвори
Ke moze li nekoj da mi kaze kade se naogja citalnata ?!?seuste nesum bilaa ,a ne ni znam kade e tocno i do kolku e otvorena ?
Кога ќе влезеш на факултет, вртиш лево, ги поминуваш огласните табли за прва година, па пак одиш лево по ходникот и тука ќе ја видиш од десна страна.
http://www.eccf.ukim.edu.mk/Table/62/31 Еве го и официјалниот распоред за полагање. Тој претходниот е тргнат.
За тие што сте прва и ви предава Драге математика, оваа недела не доаѓал да предава дека бил болен? Знае некој да каже дали спомнал нешто за утре т.е за до крајот на неделата дали ќе има предавања или не. За сестра ми ми треба, дел од колегите викаат дека било кажано нема да дојде до крај на недела, други велат можно е да има утре. Знае некој нешто, дека некому му е ептен далеку да не оди за џабе, утре имаат предавање инаку по распоред ?
Ајде некој што има положено МАКРОЕКОНОМИЈА нека сподели искуство во врска со прашањата, колку тоцни одг има на тестот, дали е се на заокружување, какви прашања дава и сл. бидејки по неогов кажување не било воопшто битно како ке биде тестот, па најверојатно нема ни да каже