Кога имало резултати математика зашто јас денес бев немаше уште, или ако веќе ги има кај се истакнати?
Математика резултати имаше уште вчера, веднаш ги сликаа и ги ставија по групиве на фб колку што можев да видам. Инаку истакнати беа на отворената огласна табла кај што се оди накај читална од лева страна. Морам да се сложам со колегиве дека Драге оваа година пуштил срце, како што видов има повеќе положени отколку лани. Некоја од постариве колешки што слушала финансиско сметководство, се сеќава ли за колку време Љубиша објавува резултати по овој предмет? Полагавме во петокот, значи до утре една недела. Нема што поединечно да се прегледува кога се беше на шифрарник...
470 луѓе сме положиле годинава, за разлика од лани кога само околу 300 положиле.[/quote] Кога имало резултати математика зашто јас денес бев немаше уште, или ако веќе ги има кај се истакнати?[/quote] Математика резултати имаше уште вчера, веднаш ги сликаа и ги ставија по групиве на фб колку што можев да видам. Инаку истакнати беа на отворената огласна табла кај што се оди накај читална од лева страна. Морам да се сложам со колегиве дека Драге оваа година пуштил срце, како што видов има повеќе положени отколку лани. Некоја од постариве колешки што слушала финансиско сметководство, се сеќава ли за колку време Љубиша објавува резултати по овој предмет? Полагавме во петокот, значи до утре една недела. Нема што поединечно да се прегледува кога се беше на шифрарник...[/quote]
Кога имало резултати математика зашто јас денес бев немаше уште, или ако веќе ги има кај се истакнати?[/quote] Математика резултати имаше уште вчера, веднаш ги сликаа и ги ставија по групиве на фб колку што можев да видам. Инаку истакнати беа на отворената огласна табла кај што се оди накај читална од лева страна. Морам да се сложам со колегиве дека Драге оваа година пуштил срце, како што видов има повеќе положени отколку лани. Некоја од постариве колешки што слушала финансиско сметководство, се сеќава ли за колку време Љубиша објавува резултати по овој предмет? Полагавме во петокот, значи до утре една недела. Нема што поединечно да се прегледува кога се беше на шифрарник...[/quote][/quote] Може ли линк од групите?
Па реално како бројка повеќе сте положиле математика, али дека пуштил срце не баш.. Годинава полагаа и повеќе луѓе.. Лани бевме два термини, сега беа три така да Нема циле миле со Драги ж Инаку за ФПИ некој да ми каже како му носат бодови прашањата на Т/Н а како на заокружување? И сериозно бара 60% за положување или ја спушта границата?
Математика резултати имаше уште вчера, веднаш ги сликаа и ги ставија по групиве на фб колку што можев да видам. Инаку истакнати беа на отворената огласна табла кај што се оди накај читална од лева страна. Морам да се сложам со колегиве дека Драге оваа година пуштил срце, како што видов има повеќе положени отколку лани. Некоја од постариве колешки што слушала финансиско сметководство, се сеќава ли за колку време Љубиша објавува резултати по овој предмет? Полагавме во петокот, значи до утре една недела. Нема што поединечно да се прегледува кога се беше на шифрарник...[/quote][/quote] Сигурно си приметила колку флегматичен тип е нашиот Љубе по финанс.сметководство,го мрази да збори и едвај склопува реченици.Знам дека кога и јас полагав а тоа беше пред 3 год неговите резултати последни беа објавени.Ако си положила многу внимавај на вториот колок се се зафркнати книжења.А ако е Љубе така спор и во кревет и незаинтересиран баш ми е жал за женаму,секако ако не го оставила до сега
Најчесто Т/Н носат по 1 бод, а другите по 2. Но, знае некогаш некоја задача или некое прашање кое го смета за потешко да му даде и повеќе поени. (зависно од тоа колку прашања ќе даде) Иначе ДА, бара 60% за положување, дава некоја граница која се смета за условно положени кои мора на втор колоквиум да ги вратат тие поени.
Фиксна, 51-60, 61-70... итн. Иначе математика оваа година повеќе луѓе полагаа, затоа и повеќе положени има. Сепак, кај него досега било така да на 2 колоквиум таа бројка се намали за пола, за жал.
Колешки јас пак со досадната математика и Драге Сеуште сум во дилема дали да одам на увид, мислам имам решено ама некој викаат ако те запамти тешко тебе, а јас мислам дека ме има запамтено од предавања па сеа ако одам на увид да не ме запамти уште толку па да биде ептен лошо
Не слушај секакви муабети, да одиш на увид ама обавезно штом сметаш дека си напишала. Може негова грешка е при оценувањето или собирањето на поените.. Кај него ништо не се знае, затоа не испуштај шанса и не слушај се и свашта, на секој што ке му текне тоа збори.
Оди на увид ама смирено, во никој случај не се карај. Отиди, кажи му да ти ги објасни грешните задачи, па во случај да испадне дека ти се точни може ќе имаш среќа да поминеш. Битно не се расправај со него. Среќно
Женски од 1 година откако дојдовте вие темава живна малце се активираа членкиве порано прашина фаќаше ептен