Економски факултет - Скопје

Дискусија во 'Образование' започната од LadyS, 18 јуни 2010.

1. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Ама да знаете и тие 400 ќе се исчистат на втор колоквиум, ќе се намали доста бројката :D

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    3.742
    има некој 4та година на смер менаџмент? или некој да завршил пред 1/2/3 години на менаџмент?

3. ZigZag123

ZigZag123 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2013
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    2
    Кога имало резултати математика зашто јас денес бев немаше уште, или ако веќе ги има кај се истакнати?

4. fournow

fournow Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    11
    Знае некоја колешка по колку поени носат прашањата ФПИ, 14 имаше Т/Н и 16 повеќекратен избор?

5. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Математика резултати имаше уште вчера, веднаш ги сликаа и ги ставија по групиве на фб колку што можев да видам. Инаку истакнати беа на отворената огласна табла кај што се оди накај читална од лева страна.
    Морам да се сложам со колегиве дека Драге оваа година пуштил срце, како што видов има повеќе положени отколку лани.

Некоја од постариве колешки што слушала финансиско сметководство, се сеќава ли за колку време Љубиша објавува резултати по овој предмет? Полагавме во петокот, значи до утре една недела. Нема што поединечно да се прегледува кога се беше на шифрарник...

6. ZigZag123

ZigZag123 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2013
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    2
    470 луѓе сме положиле годинава, за разлика од лани кога само околу 300 положиле.[/quote]

Кога имало резултати математика зашто јас денес бев немаше уште, или ако веќе ги има кај се истакнати?[/quote]
    Математика резултати имаше уште вчера, веднаш ги сликаа и ги ставија по групиве на фб колку што можев да видам. Инаку истакнати беа на отворената огласна табла кај што се оди накај читална од лева страна.
    Морам да се сложам со колегиве дека Драге оваа година пуштил срце, како што видов има повеќе положени отколку лани.

Некоја од постариве колешки што слушала финансиско сметководство, се сеќава ли за колку време Љубиша објавува резултати по овој предмет? Полагавме во петокот, значи до утре една недела. Нема што поединечно да се прегледува кога се беше на шифрарник...[/quote]

7. ZigZag123

ZigZag123 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2013
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    2
    Кога имало резултати математика зашто јас денес бев немаше уште, или ако веќе ги има кај се истакнати?[/quote]

Некоја од постариве колешки што слушала финансиско сметководство, се сеќава ли за колку време Љубиша објавува резултати по овој предмет? Полагавме во петокот, значи до утре една недела. Нема што поединечно да се прегледува кога се беше на шифрарник...[/quote][/quote]

Може ли линк од групите?

8. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Па реално како бројка повеќе сте положиле математика, али дека пуштил срце не баш.. Годинава полагаа и повеќе луѓе.. Лани бевме два термини, сега беа три така да :^) Нема циле миле со Драги :D ж
    Инаку за ФПИ некој да ми каже како му носат бодови прашањата на Т/Н а како на заокружување? И сериозно бара 60% за положување или ја спушта границата?

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Andola

Andola Активен член

Се зачлени на:
    17 август 2013
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    12
    Како е на испит по Државно сметководство и Сметководство на јавен сектор кај Зоран Миновски?

10. hello-kitty.90

hello-kitty.90 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    2.978
    Допаѓања:
    21.188

Некоја од постариве колешки што слушала финансиско сметководство, се сеќава ли за колку време Љубиша објавува резултати по овој предмет? Полагавме во петокот, значи до утре една недела. Нема што поединечно да се прегледува кога се беше на шифрарник...[/quote][/quote]

Сигурно си приметила колку флегматичен тип е нашиот Љубе по финанс.сметководство,го мрази да збори и едвај склопува реченици.Знам дека кога и јас полагав а тоа беше пред 3 год неговите резултати последни беа објавени.Ако си положила многу внимавај на вториот колок се се зафркнати книжења.А ако е Љубе така спор и во кревет и незаинтересиран баш ми е жал за женаму,секако ако не го оставила до сега :devil:

На SimplyElegant му/ѝ се допаѓа ова.
  11. SnowWhite91

SnowWhite91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    1.153
    Допаѓања:
    1.399
    Најчесто Т/Н носат по 1 бод, а другите по 2. Но, знае некогаш некоја задача или некое прашање кое го смета за потешко да му даде и повеќе поени. (зависно од тоа колку прашања ќе даде) Иначе ДА, бара 60% за положување, дава некоја граница која се смета за условно положени кои мора на втор колоквиум да ги вратат тие поени.

На Plavusa.17 и cvetce93 им се допаѓа ова.
  12. doll.a

doll.a Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    4.359
    Колешки знае некој како иде бодовната скала по демографија ? :))

13. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Фиксна, 51-60, 61-70... итн.

Иначе математика оваа година повеќе луѓе полагаа, затоа и повеќе положени има. Сепак, кај него досега било така да на 2 колоквиум таа бројка се намали за пола, за жал.

На doll.a му/ѝ се допаѓа ова.
  14. peperutka7

peperutka7 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2013
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    91
    Колешки јас пак со досадната математика и Драге :( Сеуште сум во дилема дали да одам на увид, мислам имам решено ама некој викаат ако те запамти тешко тебе, а јас мислам дека ме има запамтено од предавања па сеа ако одам на увид да не ме запамти уште толку па да биде ептен лошо :(

15. lav4ence.e.e

lav4ence.e.e Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    246
    Не слушај секакви муабети, да одиш на увид ама обавезно штом сметаш дека си напишала. Може негова грешка е при оценувањето или собирањето на поените.. Кај него ништо не се знае, затоа не испуштај шанса и не слушај се и свашта, на секој што ке му текне тоа збори.

16. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Оди на увид ама смирено, во никој случај не се карај. Отиди, кажи му да ти ги објасни грешните задачи, па во случај да испадне дека ти се точни може ќе имаш среќа да поминеш. Битно не се расправај со него.
    Среќно :)

17. peperutka7

peperutka7 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2013
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    91
    Фала многу :D

18. Angelceto

Angelceto Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    236
    Од кој ден почнуваме со предавања?

19. Luna91

Luna91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    3.231
    Допаѓања:
    18.008
    Од понеделник.

На Angelceto му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Женски од 1 година откако дојдовте вие темава живна малце се активираа членкиве порано прашина фаќаше ептен :D

На Cholipam, Elena69221, LittleDevil и 1 друга личност им се допаѓа ова.