Да да и сметководство, ке треба да земеш по сите предмети што ти се запишани во овој семестар без разлика дали си паднала, не си го воопшто полагала и сл.
Да да и сметководство, ке треба да земеш по сите предмети што ти се запишани во овој семестар без разлика дали си паднала, не си го воопшто полагала и сл.
Колешки да ве прашам за макро,лани исто беше отфрлена ЛМ кривата? Зашто на нас наместо неа прфесорот ја предаваше ТР кривата и сега пола од 10 глава се менува.Ме интерсира дали да се мачам да ја читам или е доволно тоа од предавања што запишував? Исто ако се сеќавате на некои од отворените прашања?
Да и јас за тоа се напнувам, плус јас не ни бев на предавање кога ја предавал, нешто само што копирав од други што запишувале.. Незнам што да правам многу ме буни, ти како ја учиш сега 10, таму кај поместувањата сега различно ќе биде, неможе јас да си измислувам теории Што комплицира аман!
А Предраг знаете ли дали ќе дава уште потписи пошто денес давал, утре ќе дава ли и од колку ако знае некој?
Колешките што се прва година и одат на часови кај Баже (математика) нека кажат дали е вистина дека немало да ве учи за интеграли и дека немало да се падне интеграл, туку извод на колоквиум? Да не се мачам да ги учам и нив.
Луѓе, дај кажите како е ова со електронсково пријавување... јас си ги пријавив колоквиумите уште пред некоја недела и сега влегов и ми ги немаше предметите како пријавени ги пријавив пак ама сега има нови шифри, а старите ги немам, ќе биде ок со овие или не?
Ти ги немало предметите што си ги пријавила претходно бидејќи од 11.12. почна електронското пријавување на Испити за јануарска сесија. Не требало да ги пријавуваш повторно. Затоа што веќе ти биле пријавени за колоквиум и на таа пријавата што треба да ја носиме на полагање пиши ја шифрата на предметот од претходното пријавување тоа што беше за колоквиуми. И кај мене сега е сменето и имам можност да ги пријавам предметите за на испит, ама ние што ќе одиме на колоквиуми не треба да ги пријавиме за испит. Ако случајно паднеме одреден предмет на колоквиум, за на испит ќе ни важи старата пријава, таа за колоквиум.