Ако мислиш на летниот семестар од 2012/2013, да предаваше, ама овој нема да предава, затоа што не е во земјава
Сите предавања му ги зема Славе, заедно со Маца (асистентката-која може да се појавува често и како професор со оглед на тоа дека се повеќе групи). Драган е на пост-докторски студии во Данска. (може гледа таму сега ракомет во публика ). Офф-топик: Значи поучен, попаметен човек јас не сум видела на нашиов ни факултет. Башка тоа што како професот е незаменлив. Се надевам дека нема да остане некаде во странство. Ни требаат луѓе како него во факултетската фела.
Би требало работен ден да биде. Ама гледам нема закажани испити за тој ден. Којзнае. http://daily.mk/ponedelnikot-po-vodici-e-raboten-den?forward=2725073
Математика полагам во А4, незнам зошто се разочарав.. а таблицата ми е цела испишана, ајде сега посоветувајте ме каде е најпаметно да седнам, тие што некогаш сте полагале таму
До ѕид некаде. Од краевите може да шетаат по скалите, па да приметат. По обичај повеќе внимаваат на тие што се најгоре седнати, посебно ако они не ве разместуваат. Така да, најубаво некој среден ред, сместена до ѕидот.
Тие што паднавме математика на втор колоквиум не нема на списоците за полагање. Да не знае некој каде и во кој термин полагаме ние? Нешто збореа дека сме во читална, од 13:30, ама никаде не го пишува тоа.
Aко си постара (или знаеш) кажи ми дали имало ситуација да фатат некој што препишува од таблица,збирка? Зошто многу ми е став, а немам друг избор..
Тие што сте паднати втор кол. ве нема на списоците за испит. ке треба да полагате во вториот термин во читална. Јас вака разбрав
Девојки мене ме интересира дали имате посебни предмети инвестиционен менаџмент и корпоративно управување или нешто поврзано со оваа тематика, а ако да во која година и од кои автори се книгите?