Задачите се како од колоквиум,односно испит... не се знае, али тие задачи за таа тема што се паднале на полагање има голема веројатност и на дополнителна да ги даде На дополнителна дава две задачи, за да положиш треба една да ти е точна ( ова демек според неговите правила). Иначе мое искуство на дополнителна решив една задача за која и не сум сигурна дека ми е точна, а другата не ни ја пипнав па бев положена. Со Јанев све е можно Задачите се како од колоквиум,односно испит...
Jas da ti kazam idev kaj maja od aerodrom i tolku ubavo objasnuva nemam zborovi.ne drzi grupi od 100 luge i zima 300 denari od cas.od moe iskustvo ti kazuvam za statistika za biznis 100 posto polozuvas ako go naucis toa sto ke ti go kaze taa. a sestra mi bese kaj nea za Nauka za menazment i investicionen menazment i dvata gi polozi bez problem.ovie drugive se izgor.baze drzi po 15 dusi kako u skolo i ti zima mnogu pari.
Jas da ti kazam idev kaj maja od aerodrom i tolku ubavo objasnuva nemam zborovi.ne drzi grupi od 100 luge i zima 300 denari od cas.od moe iskustvo ti kazuvam za statistika za biznis 100 posto polozuvas ako go naucis toa sto ke ti go kaze taa. a sestra mi bese kaj nea za Nauka za menazment i investicionen menazment i dvata gi polozi bez problem.ovie drugive se izgor.baze drzi po 15 dusi kako u skolo i ti zima mnogu pari.[/quoti i jas sum slusnal za nea broj ke moze da mi dadete !!!!
a Maja drzi li casovi po finansiski menazment i ekonomija na investicii poso gledam investicionen drzi a slicno e so ekonomija na investicii??
Јас на испитот имав една точна задача, и ме имаше на дополнителна. А претходно кога имав на испит решено 4 точни не бев ни на дополнителна ни во положени. Затоа пишав со Јанев секоја комбинација е можна. Многу среќа треба да имаш за кај него
Статистика е каде каде полесен од математика. И пред се има објективност во оценувањето. За статистика доволно е да одиш на предавања и на вежби. Многу се корисни. Истите задачи кое ги решававме на предавања и вежби беа на колоквиум. Некои дури беа и со истите бројки. Значи доволни се предавањата и вежбите. Ама редовно да се оди, зошто ако прескокнеш после потешко ќе ти е да се снајдиш. Ова ти ко го кажувам од лично искуство.
Имам 3 цели решени задачи и четвртата повеке од пола и ги одговорив двете прашања.Се минува овака или не или кај него не се знае ништо
некоја од вас да сподели искуство во врска со менаџмент кај Шуклев како е за испит зашто сите се успаничени нешто?
Нема никакви услови. (освен за некои предмети. На пр: не можеш во 3та година да запишеш осигурување ако немаш положено математика). Ти всушност и немаш запишување на година, туку само на семестар. Доколку некој предмет не си го положила за 3 испитни сесии колку што ти стојат на располагање автоматски тој предмет мора да го презапишеш (прв го запишуваш во индекс) а тоа значи дека др. предмет од тековниот семестар нема да можеш да го запишеш. Се бројат кредитите кои ги носат предметите.
Предност е тоа што во некој друг семестар понатака ќе можеш да запишеш три предмети, на пример во тежок семестар тоа супер би ти дошло, тоа е
Ќе може некој да ми каже нешто повеќе за Сметководствено контролни системи, се мислам дали да го земам за изборен, каков е типот на полагање, од што се учи и дали се бара присуство?
Кога отприлика се очекува да имате резултати математика? Другарка што полагаше е на патување па сум задолжена да ја известам ако бидат деновиве