Некој денес беше на Монетарна економија да ми каже што рекол професорот за книги, предавања и нешто така по важно?
Се паднав кај Леонид Наков по организациско однесување а сакам да одам кај Љубомир и сега дали секој професор ќе си ја оценува својата група и дали ако пријавам електронски кај Љубомир тој ќе ми даде оцена и потпис и се остало бидејќи не ми одговараат термините среда и петок а исто и поени за редовност кај кој ќе ми се гледа таму кај што сум падната односно Леонид или кај Љубомир ако одам.Ако може некој да ми кажее
Не знам дали некој беше на монетарна затоа што до 14:45 не дојде никој и сите си заминавме (јас заминав меѓу последните). Сепак ако некој останал, секако ако воопшто дошол професорот нека ги сподели поважните информации. А како да знаеме кај кој професор сме? Има некое соопштение или...?
Електронски ти пишува отвори на iknow ама викаат дека може да одиме кај сакаме ваљда може да избереме во која група сакаме електронски Менаџмент и финансиски менаџмент се понеделник(14.00-16.00)А1 и вторник (12.00-14.00)А1 а останатите се од среда(10.00-12.00) A3 и петок (12,00-14,00) А4.
^ Тие смерови што ги имаш спомнато (менаџмент и финансиски менаџмент) за првиот термин се од прва година или важи и за постарите од втора, трета, четврта? И во тој термин да не знаеш кој професор предава? Таа група најверојатно ќе ја изберам затоа што во двата термина едното предавање организациско ми се поклопува со задолжителен предмет. Ако некој продава учебник МЧР нека ме исконтактира по ЛП а исто и ако до сега некој продал/купил нека ми пише по која цена да знам отприлика како се движат цените на веќе користените учебници по овој предмет.
Прашање до постдипломците што слушаат или слушале банки и банкарски системи. Дали имате преведен матријал на македонски? Плаќам колку што треба
Ако може мислење од постарите колешки за предметите Интернет маркетинг,Информациони технологии и Маркетинг на трговски претпријатија.благодарам однапред
еве колку што може да видам за трета година депармен менаџмент и прваа година менаџмент и финансиски менаџмент и предава Љубомир Дракулевски
ако некој е заинтересиран ,продавам книга,таблица и збирка по математика ,купени на ново еден месец пред испитот сега...и задачи решени од приватен професор ... ако е заинтересиран некој нека пише лп
Љубомир вчера кажа дека каде сакаш можеш да одиш на предавање, демек тимски работеле со Леонид и побитно било да научиш отколку каде следиш предавања. А списоци за редовност не пушта мислам Стојан по Економика стварно ги дава тие +10 поени ако те има на списоците или само не залажуваат?
Да стварно ги дава, барем така беше минатата година.Ќе ви каже на предавање сигурно.Вкупно 10 списоци пушта на колку ќе те има толку и поени плус ќе добиеш.
Ќе сака ли некој што го поминал вториов семестар да ме посоветува околу изборниве- организациско, социлогија и еколошки менаџмент ? Кои се полесни ?