Дали некој има искуство со приватни часови математика кај Филип Манојловски? Дали добро објаснува за да научам и да решам, а не да препишам од вибер?
Стварно е ова за 5тата тема? Првпат од тебе слушам а редовно одев на вежби, не ми текнува да спомнала асистентката нешто вакво ...
Ги има ли некој сликано резултатите по Економика на претпријатие? Ставете тука ако има некој, ако може
Подобро оди кај Баже . Филип не е толку посветен како Баже , а Баже многу повеке се труди да објасни и да те мотивира . Јас сум одела кај Баже а некои од колегите што беа кај Филип и не беа најзадоволни секогаш ... иако сепак и двајцата се другари и истите задачи ги објаснуваат
за социологија некој да каже дали може да се положи само од прашања и дали најчесто ги дава истите.Оти онаа книгана апсолутно ништо не се разбира.
Не спомнувајте начини за препишување по јавни форуми... Може да се најде некој асистент што не чита. Знам дека Кирил, економика, на Кајгана читал што пишувале во ваква тема.
Колешки ај ве молам кажете ми каков е начинот на полагање Монетарна економија кај Горан. Нешто многу ми се жалат минативе генерации па ме интересира што е толку страшно?
Јас прво земав книгата од 94 да ја учам и кога почнав паралелно прашања и книга се испобунив . Не можев и сеуште не можам некои прашања и поими да ги најдам во книгата. Гледам повеќето учат само прашања и колешка постираше прашања и кажа со нив 10 извадила. Решив само прашањата да ги учам па што биде нека биде.
Асистентката кажа дека ќе има 10 прашања со точно/неточно и окулу 15 прашања со заокружување (сите понудени одговори може да бидат точни). Ама нешто слушнав дека Леонид кажал на последниот час дека ќе има и 3 отворени прашања. Некој ако знае за сигурно дали ќе има оворени прашања нека каже.
Асистентката рече дека најверојатно ќе нема отворени прашања Сите викаат дека лесно било за полагање организациско, да се надеваме дека нема баш годинава да го направат потешко...
Отворени прашања има само на испит. Инаку се чудам како е лесен предметов кога има од 1 до 5 точни одговори