Во петок во 08:00 во амфи 4 и исто во петок во 10:00 часот во амфи 1. Можеш да одиш во кој термин ти одговара.
Колешки што сте смер финан.мен како поминавте денес на полагаьето по управувачко смет. Ѝ ако се ги паметѝте прашаьата може да гѝ напѝшете??? вѝ благодарам
Знае некој колку % треба за да положиме Организациско? Некој по групиве на фб спомна 67%. Не е многу тоа?
Ова за колешките кои веке полагале Банкарство, да кажат, ако памтат дали има набројуванки и дефиниции ?
Јас сум на смер смет и ревизија 2 година ама истиот предмет ни е .Исто полагавме денес.И можам да ти кажам дека не беше сјаен тестот ама воопшто.Освен задачите што ги решив и тоа само тие за еквиваленти единици не ми искочуваа другите беа лесни исто како што сме вежбале.Ама затоа теоријата ми беше доста двосмислена.Имаше и некои што одма се познаваше кои се ако имаш научено но имаше доста со примери за трошоците и некои деф за буџет буџетирање планирање.Се на се воопшто не сум задоволна како поминав а го спремав доста.Уште па и кога рече 60 % за поминување и дека требало да имаме и постапка напишано како сме го добиле одлично.Значи јас некое ако не го знам и ете можеби на тепка или го погодам или ете го препишам нема да ми го признае бидејки немам напишано како сум го добила.Само не ми е јасно лично ке ги проверува сите тестови дали имаат решавано? Нема смисла ке прегледува цела вечност.
Уфф сите за теоријата се жалат...Очекував јас дека повеќе ќе има тешки задачи, а на крај испадна сосема обратно теоријата да е доста тешка Ти благодарам на одговорот