Не можам да го спојам мислењево со ова над што е . Сакам да прашам, дали има некоја искуство со Основи на маркетинг ама испит и баш јуни? Секој испит е ист или има разлика од сесија до сесија?
Девојки има некој искуство со Макроекономија испит? Да каже какви се отворените прашања и дали има некои кои ги дава најчесто. Второ што ме интересира е поправен Банкраство.Дали ги дава истите прашања како од втор колоквиум?
Колеги можете ли да ме посоветувате како полесно да го научам предметот НАДВОРЕШНА ТРГОВИЈА, на што повеќе да обрнам внимание, има ли нешто скратено или дополнителен материјал? Го немам до сега спремано предметот ниту пак сум била на полагање ама сега морам да го спремам па секој совет е добредојден. Фала однапред.
Може некој да ми ја слика десната страна од уплатницата за административна такса? Ми треба да ја видам трансакциската сметка и сметка на корисник
Дали знае некој, ако сега извадам уверение за положени испити дали истото важи за стипендија кога ќе треба да се аплицира во Октомври или тогаш ново бараат?
Prodavam zbirka i tablici matematika ,kupeni se na novo.. i resavani zadaci od sekoja tema ,od privaten profesor ...i izvinete za latinicava od mobilen sum
Се зависи од тоа ако извадиш сега дали во уерението ќе ти ги внесат оценките од летниов семестар. Иако мислам дека на студентски додека не добијат пријави за положен предмет за да може да се внесе во електронски индекс не ги признаваат предметите како положени (или барем да ги имаш оценките во индекс, нз точно како беше). Ако не ти треба итно уверение подобро почекај, да не даваш 500 денари за џабе.
Има некој што ќе полага утре Основи на економија ама втор колоквиум? И како беше условот за да полагаш само втор?