Слушнав дека имало некоја скрипта по ФПИ ама во либро ја нема. Ако некој ја има ако може да ми ја прати.
прашање до колешките кои полагаа БАНКАРСТВО. Дали прашањата беа отворени и ако некоја ги памти да ми ги каже.
Дали сметководство даваат Лифо/Фифо на испит? Дека во јануари немаше, па да знам дали да ги учам сега...
^Имаше фифо и лифо и во јануари на мојот тест, истите беа како од либро. Учи ги, јас мислам дека сигурно се паѓаат.
Дали некој знае тие што полагаат писмен испит по е-бизнис ке полагаат само отворени прашања? И ако некој се сеќава на отворените прашања ве молам нека ги напише.
Јас го поминава скриптата е за другарка ми и она добила информација дека неколку девојчиња што учеле само од скрипта поминале на колоквиуми и они рекле се што им се паднало се имало во скриптата, па затоа она ја бара ама не можеше да ја најде. Иначе фала на совет ќе и пренесам
^ ФПИ е логички предмет, треба да ја сфатиш логиката на професорот. Најкорисни за учене се белешките од предавање. Имаше што учеа од презентации и положија, а имаше и такви што учеа од книга и паднаа. Ако не сфатиш што Михаил сака да каже, џабе ќе тупиш глава да учиш.. А инаку за скриптава немам слушнато јас, да не мислеле на презентациите од предавање..
Колешки ХЕЛП! неможам да ги најдам прашањата по финансиско сметководство (тие што се паѓале претходните години). дали некоја ги има и ќе сака да ми ги прати?
Кога ќе влезеш на факултет, одиш од десна страна, ја поминуваш предавална 5, по ходникот првиот кабинет.
Здраво сакам да прашам дали кога ке испрaтиме договор за пракса од некоја фирма потпiшаниот договор ни го праќаат по пошта или треба да одиме во архива за да го земеме