Ajde Ekonomisti pomos Maturantka sum i mi treba pomos.. se mislev prvo za finki ama me premislia sega definitivno sakam ekonomski ama nemozam da se odlucam za smer Nekoj predlog ? koj e najlesen\najtezok... po nekoj zbor za sekoj smer od site sto imaat iskustvo, se e dobredojdeno )
Колеги дали некој може да ми објасни во врска со тој дневникот што треба да го водиме додека сме на пракса,од кај може тој да се набави ?
Дали има некој што прв колоквиум економика му беше положен отиде на поправен и тој го положил и во електронски индекс му го дава за на испит?и дали знаете кој е принципот на собирање бодови одпрв кол и поправен бидејки на брв се минеше со 22 а нз поправен со 5 ??
Makroekonomija Pod itno mi trba knigata osnovi na ekonomija (makroekonomija) od Taki Fiti 2010 . Kade mozam da ja najdam na internet ako moze nekoj link falaaaaa
Makroekonomija Книгава не можеш да ја најдеш на интернет. Ќе си отидеш во книжарата на Економски факултет и ќе си ја купиш (мислам дека беше 1200 ден.) Исто ако си студент на Економски можеш да ја најдеш во читална, но не можеш да ја изнесуваш надвор (имаат сензори книгите и кога се изнесуваат пишти тоа на вратата) Провери си во Националната библиотека ако си член, сигурно ја има.
Некој што се отпишал од факултетов или планира да се отпиши ,ако има информации во врска со тоа што треба и каква е постапката за отпишување го молам да каже