Moze sovet koi dva izborni da gi zemam vtora godina nadvoresna ?taka malce polessni .. mi rekoa demografija e sega za vtor nez moze pomos
Знае ли некој со колку најмалце поени примале претходните години во државна квота? Според вас кои сте запишани на економски факултет, на кој смер најмногу се запишуваат и обратно?
^ најмногу конкуренција има на финансиски менаџмент, а најмалку незнам, јас кога се запишував празни места остана на економија, надворешна трговија и маркетинг, ама како и да е немора да значи дека секогаш е така..
Ве молам,дали има некој кој знае да решава задачи по АНОВА??? Дали може некој да ми помогне,ми треба за испит позззз
Усно класично да мора како дел од испитот нема, ама има ако сакаш за повисока оценка кај одредени професори можност да одговараш во кабинет.
Вака 4та година ќе бидам од септември на смер маркетинг. Може ли некоја колешка да ми каже за задолжителните предмети од оваа година дали се бара присуство? Се работи за овiе предмети: Маркетинг истражување, Меѓународен маркетинг, Директен маркетинг, Стратегиски маркетинг, Односи со јавноста и Деловно комуницирање. Фала однапред.
Демографија е многу лесен предмет. Го предава проф. Славе Ристески и годинава што го имавме земено сите поминавме добро со 9ки и 10ки. Земај го
Менаџмент на човечки ресурски во август како е ? И кога се полага ? И кои изборни би ги земале полесни во зимски семестар?
Некоја колешка да не го знае одговорот на следново прашање по ФПИ: Објаснете ги потенцијалните негативни ефекти од постоење на фонд за осигурување на депозити.
Ме интересира мислење конкретно за смерот Сметководсто и ревизија. Некој што студира тоа како е задоволен и колку е голема конкуренцијата последниве години? Имам 97,50 поени и се надевам на државна квота
Здраво, можеби многу пати претходно е поставено прашањево, сакам да се запишам на Економски во Скопје, се двоумам и не сум сигурна на што да се запишам, кој смер е по перспективен според вас, каде има дефицит? Јас се наоѓам во некоја си недоумица дали да изберам економија или финансиски менаџмент? плсссссс Имам завршено педагошки факултет, па дали има некоја др процедура при уписите???
Ја се запишував во 2012 и тогаш влагаа и со по 80 и нешто во државна, а сега за вас се проширени и квотите од лани така што имаш шанси да се надеваш.