Кога веќе сте пишале за изборни... и мене ме интересира искуство за Аграрна политика ама од лани и за Индустриска политика.
Zenski mene me interesira za Agrarna politika i Strategiski menadzment kakvi se za izborni? Dali baraat redovnost, proekt, opsto predmetite kakvi se? Ps: po neznam koj pat se izvinuvam za latinicava ama od mobilen sum mi se rasipa lap-topot i ovoj pa nema mak. font...
Дали е вистина тоа дека на смерот надворешна трговија дел од предметите се изучувале и се полагале на англиски јазик?
Стратегиски бара проект за потпис со презентација, предметот се базира на набројуванки колоквиумите не се комплицирани,потоа испитите се комлицирани,освен првата сесија,не е тежок и нешто што не се памти проектот си носи поени и потпис, редовност бара Аграрна е лесен,мислам не бара редовност
Аграрна Лесен,набројуванки и на пишување мали теоретски прашања,комбинација,другарка ми го имаше запишано и не бара присуство мислам ако дознаам подетално ќе те известам
Е фала ти Инаку некој друг предлог за лесен изборен? Mетоди на продажба, Промоција, Производен менаџмент, Управување со производот..? Стварно незнам што да земам, два треба да се бираат, еден еве Аграрна ама втор?
Мхм,мислам дека оваа година го тргнаа од листата на задолжителни така да само е изборен лесен е навистина
Кoa искaчaш oд бифе кaрши е предaвaлнa 5 нели епa кoa идеш oд бифетo левo првaтa е предaвaлнa 3 пишувa нa неa
Зависи од предметите некои секаде има професори со кои е потешко да се комуницира,и онакви со кои лесно ќе остариш соработка,инаку предметите не се едноставни,има и доста тешки и малку онака средни или лесни,секако секој е индивидуа и различно мислење ќе даде за тежината на предметот но ако учиш и си одговорна нема да ти е толку тешко,иако ќе има и подеми и падови.
Колешки кажете ми на што да се сконцентрирам за теорија статистика? Задачите не ми се проблем, ама теоријата никако не ми оди... И дали помагаат скриптите од Либро/Зоки за кај Славе?