Продавам нова таблица математика и збирка по статистика за бизнис и економија заинтересирани нека ми пишат во лп.
Инаку сега ми текна, што е ова нешто годинава слабо интерес за Економски Ги гледав резутлатите на менаџмент сите се во државна квота, 78 души, и сегде е така освен на Финансисти тој стандард се полни, ама другиве? Јас искрено ептен се зачудив
Трговско право (важи само ако не си на Надворешна трговија зошто е задолжителен таму во 3 семестар), Основи на е бизнис (важи само ако не си на Е бизнис зошто таму е задолжителен во 1 семестар) и Деловна етика.
Ќе можи некој од постарите колеги да сподели информации за Макроекономија на каков принцип е испитот септемвриска сесија (на заокружувење,отворени или комбиниран) и на шо да обрниме појќе внимание... и ако има некои прашања што често ги дава би биле добредојдени...
Јас се напнав со изборниве малце, ама стварно два на ваков оскуден избор се многу Сакав за Управување со производот да прашам дали навистина е на пишување?
Не се на англиски Прашањата на колоквиум се поставени на англиски, ама може да се одговараат и на македонски и на англиски
На пријавните листови пишува да се напише и име на професор а за некои има понудено на страната на економски по 3 професори за еден предмет сега дали да си изберам сама или да не пишувам ништо таму?