За да можеш да запишеш нова година мора да имаш потврда дека си бил на пракса.па тоа бараме дали му се наоѓа на некој
Може да ми кажите нешто повеќе за финансиски менаџмент и меѓународна економија кај Михаил.некоја препорака,дали се бара редовност,материјал обемен,проектни и слично.
Dali nekoj od vas mozhe da spodeli iskustvo za digitalna ekonomija, finansiski menadzment i dali nekoj od vas tuka prodava knigi za ovie dva predmeta ???
Меѓународна ја колку што знам е кај Кикеркова има 15 прашања на пишување книгата е едно 300страни не бара редовност а за проектни незнам и не е баш лесно треба доста учење
Дали и ние бруцошите треба да запишиме зимски семестар електронски?. Ајде ако некој има информација нека споделе!!
^ Ќе имате известување на веб страната на економски до крајот на неделава. Не, вас на студентски елетронски ви пријавиле семестар кога се запишувавте. Од нареден семестар па натака ќе треба сами да си пријавувате електронски.
Дали може да запишам семестар на студентски ако немам запишано on-line оти не ми е симната пријавата на студентски и економија ми го дава дирекно како да го презапишувам а го положив сега во август (оцена немам во индекс земено) па незнам што да правам некој ако знае да ми каже... Благодарам
Дали има некој книги, скрипти за економски факултет- смер банкарство осигурување и финансии? ако има нека ми пише, би сакала да ги купам
Нема таков смер, има Финансиски менаџмент смер кај нас на додипломски, а на постдипломски има Монетарна економија, финансии и банкарство.
Колеги дали Индустриска политика е лесен да се земе за изборен,дали лесно се учи. Некој кажа деа требало присуство на предавање.Дали доколку не се оди на предавање проф. ке прави проблем при потпис,полагање и слично. Некој да ми каже нешто повеке за предметот?
Продавам книги,скрипти,формули,вежби и решени испитни комбинации и задачи од предметите за прва година ,и за зимски и за летен семестар.Информации во инбокс!
За тие што ме прашуваа во ЛП извенете што касно видов ...таблицата математика,книгата и др работи за прва ги продадов веќе,видете по групите на фб продаваат и други сеуште...но само ЗБИРКАТА сеуште ја имам,на кого му е потребна нека пише.Нова е скроз ,2012 издание!
Нема да има предавања во понделник, ќе има само прием на бруцошите. Предавањата за сите почнуваат во вторник. Еве и линк http://www.eccf.ukim.edu.mk/Articles/Events/312 .
Знае ли некој да ми каже дали може вкупно кога ке се дипломира да се има 241 кредит и тоа без дипломска или морам 240 (без разлика дали со или бес дипломска) ?
Колеги дали кај професорот Славе (статистика) може да се земе оценка и во приемно време? Бидејќи немаме земено во терминот сега кога ги даваше оценките...