Dali ima nekoj sto sedese denes na FPI i Finansisko smetkovodstvo ?Da mi kaze sto kazale profesorite za predavanjata dali pustaat spisoci za redovnost i sl knigi kakvi treba... Si posedevme na osnovi na menadzment i tolku bese Fala odnapred i izvinete za latinicava
Dali prodava nekoj tablica po matematika i zbirka za prva godina izdanie 2012 ili 2013 neka mi pise ?
Ако има некој што бил денес на демографија и СИС ако може нека каже што кажале проф. за книгете. Некаде по групиве слушнав дека демографија имало нова книга и дека била 800 ден... Точно е? Ќе мора нова да се купи или ќе може да се копира?
Продавам книги за прв семестар: Основи на економија, Математика за економисти (збирка и таблица) и Основи на сметководство+ збирка. Пишете ми во лп за повеќе информации
Znae nekoj dali deneska imalo predavanje po Angliski 1, dali profesorkata kazhala neshto vo vrska so materijalot za uchenje i slichno?
Има некој што беше деновиве на деловно комуницирање и меѓународен маркетинг да сподели некоја информација
Таки Фити ни кажа дека можеби од оваа година ќе почнат со принципот носење на книга за време на полагање