Девојки како и каде се вади потврда за редовен студент? Ми кажаа и 100 ден. дека треба да се уплатат, па ќе сака ли некоја подетално да ми објасни како оди целата постапка, т.е. што ми е потребно
Потврдата како документ можеш да ја земеш од Студентски и да ја пополниш. Исто така, би требало да ја има и пред Архива, многу често таму ставаат најбарани листови - празни потврди, уверенија и слично. Ќе си пополниш тоа што ти се бара, стандардни работи - име, презиме, индекс, департман и на крајот - причина поради која се бара потврдата. Уплатницата е оваа, со тоа што сум заборавила дали приходната шифра завршува со 012 или 013 (едното е за партиципација, другото за СИТЕ други уплати) (кај книжарата ги има залепено уплатниците)
Сите што имате изборен ДЕЛОВНА ЕТИКА, побарајте на фб Деловна етика има група, го има материјалот за прв дел испит!
Девојки ве молам за брз одговор итно ми е. Дали на факултетите даваат некои ваучери за попусти за купување компјутер или одамна беше тоа?
Да ве прашам кој е подобар за математика приватни часови,Баже или Тони!? Ептен се мислам каде па ако може да ми кажете мислење
Продавам збирка и таблици по Математика,2012 издание како нови се Купувам Менаџмент 8и ако има некој нека пиши ЛП
Pa ako planiras da pocnes da ti kazam deka grupite kaj Baze se veke formirani pocnavme i super ide veke 2 casa imavme