Па има таа што ја пиша погоре, па има една постара уште Colleagues ECCF, па има обично и некои групи што се за секој смер посебни итн. Али најбитна ти е таа што ја знаеш, али и другиве не се на одмет
Еве јас во кои сум: Маркетинг-Надворешна трговија-Е Бизнис 2013/2014 Colleagues Vol.2 UKIM | Ekonomija / Smekovodstvo i revizija Finansiski menadzment/menadzment brucosi Colleagues ECCF Colleagues 2013
Колешки некој од последниот час по финансиски менаџмент ако е на добра волја да ми ја прати втората задача од проектот за Витаминка? Частам кафе
Некој да сподели искуство со методи на продажба. Какви прашања дава, со колку точни и дали лесно се наоѓаат во книга (затоа што со книга полагаме) или се двосмислени и ќе мора се да се има и претходно научено?...
Девојки некоја што полага утре нека провери Финансиски менаџмент резултати и нека сликa нека постира по групиве на фб.
Сакам да прашам за е бизнис..знам дека траба да ги научам тие review questions, но освен нив дали е доволно да ги научам само тие дефинициите од страна што се или потребно е цела лекција да ја учам? :/ Нема многу време во сабота полагам.
дали е можно некако тие 2 поена да се добијат со списоците за редовност, предраг нешто на почеток ни спомна дека ако на некој му фалеле поен-два , ако биле редовни ги добивале... ? :/
Јас ги учев само тие од страна и мислам дека еднаш го прочитав првиот дел што е за прв колоквиум и имам 8мица. (одев на сите вежби и максимални бодови имав од нив)