Здраво девојки,има некоја од вас што слуша надворешна трговија,да сподели некоја информација околу втор колоквиум? Поздрав
Електронски ги пријавив колоквиумиве, а да ве прашам за уплатниците треба да уплатам 4 административни такси по 50 ден. и да ги однесам заедно со пријавите. Дали за административниве има рок на уплаќање или може до непосредно пред полагањето?
Нема рок кога сакаш уплати си ги. Сум носела уплатници пред 5-6 месеци уплатени и не ми направиле проблем
Знае некој за потписите како оди работата?Дали пред тоа ќе кажат кога точно ќе даваат потпис(кога ќе завршат со предавање или може и пред тоа) или кога ќе им текне?Некој ако знае за Зорица сметковосдтво?
Некои професори кажуваат кога ќе дават потписи,кој ден,во колку часот и каде,дали на предавање или не.Некои воопшто не ни спомнуваат,кога ќе видат помалку народ на предавање тогаш даваат,мене ми се има случено тоа.Се зависи индивидуално од професорот,може и на последното предавање да ви даде а може и порано.Така да,најдобро оди на предавања. Се надевам дека помогнав
Да, фала ти Инаку мене ми се случи најбаксузната варијанта.Бев на предавање, професорот даваше потписи, а јас не носев индекс.
Uf, neznam jas ne sum bila da studiram kojznae od koga. Vaka od logika mislam deka ti treba potpis stom nekoj bara da se potpise.
Јас сум редовен студент и сум вработена, и ми треба потврда за здравство, од кај треба да земам од факултетот или од работа?Знае некој?
Ги пријавив електронски колоквумиве,но сега се уклучив да проверам дали е се во ред и пишува дека немам пријавено испити оваа сесија . Дали кај сите ви пишува сега така или јас нешто погрешно сум ги пријавила?
Сега е отворено пријавувањето за јануарска сесија и затоа не ти ги дава пријавите од колоквиум. Во ред ти е се, и јас исто се збунив.