Ајде некоја од постарите колешки да каже нешто повеке за втор колквиум ф.сметковдство макроекономија демографија и фпи
Демографија е прелесно, како што е и самиот предмет. ФПИ има отворени прашања, малце се зезнати али не е многу тешко. Финансиско сметководство ако сеуште го предава Љубиша принципот е ист како и првиот колоквиум, нема трик прашања, по еден максимум два одговори се, ама тоа ептен ретко, и кратки задачи чие решение треба да го заокружиш. Макроекономија не знам, ваљда си на финансиски менаџмент штом го имаш за полагање.
Да не има некоја колешка да ми прати прашања од лани за втор колоквиум по Менаџмент на информациони системи?
Дали некоја колешка памти од лани од втор колоквиум или од испит некое од отворените прашања по Фискален и монетарен систем на ЕУ?
да ве прашам, дали може адмиистративната такса за пријавени колоквиуми да се плати преку телефон како што можење за уписи или запишување (не ми текнува точно) ? дека гледам на пријавата има поле -шифра од админ. такса или потврда за вирманска уплата
Се моли некоја љубезна колешка доколку има прашања по Статистика па ми испрати и ако некој се сеќава како беше лани на испитите по организациско т.е дали ги повторуваат истите прашања ?
Да прашам нешто .. да не случајно знае некој колку чини потпис на УКИМ-ФДТМЕ (Факултет за Дизајн и Технологии на мебел и ентериер) ? Ако некој знае нека напише .. фала многу !