Имате резултати на страната на Економски, ај со среќа на сите http://www.eccf.ukim.edu.mk/za-fakultetot/novosti/99
Ај ако ги има некој задачите што ви се паднаа денес на колоквиумот по математика нема ми ги прати по лп? Благодарам најмногуу
Мислиш испитот.. Инаку лесен беше само кој да го реши Ако ја имаш постара збира ја имаше задачата од 50та комбинација за амортизација само се бараше амортизационен план да се изработи, инаку истите податоци истите бројки беа.. За ренти беше лесна, иста како од збирка, 21ва задача (од збирката од 2009та 31ва), само кај годините за рентата наместо од 35та год од 38ма беше... Изводот да се најде екстремитет на функциите.. х на 5та - 75х на 3та + 1620х - 1000 Матрицата ХА+I=А, да се одредат компонтентите на А А= 1 2 1 1 1 2 2 1 1 И за веројатност со б бели куглички, ц црни, и з зелени...
Иначе не е ова список на примени,само на пресметаните поени. Колку си сигурна дека грешка ги имаат? Обично се точни,али мислам дека не треба ништо да се плати. Само не знам кога,како,најдобро отиди на студентски кај нас,работат секој ден од 12 до кај 3 ...
Срцки, некој демографија да го слушал, да му бил изборен предмет? Ми го фалат сакам да го земам а сакам да знам принцип на колоквиуми, оценкување, олеснителни околности? Тенк ју однапред
Да не ги има некој запишано задачите што паднаа во сесија по сметководство на трошоци или управувачко сметководство? Ако ги знае некој нека ми пише лп плс
И мене ми ги имаат погрешно пресметано резултатите и денеска беше ден за поднесување на приговори најдоцна до 13 часот...и кажете ми ако знаете..дали поените од проектната задача ги одземаат ако не се од областа на економијата,бидејки јас имав проектна по македонски
Нема врска проектната, а ни предметите кои си ги избрала затоа што оваа година на конкурсот(на страната на УКИМ) стоеше дека може да се конкурира со кои било предмети на Економски. Најверојатно направиле утка при пресметувањето
Четири поени менуваат многу. Понеделник и да одам на студенски прашања незнам дали ке ми го прифатат приговорот. Што да правам???
Па ништо поднеси приговор, ама викаш дека веќе поминал терминот за поднесување приговори, зошто не отиде тој ден? Може да те зезнат да не те примат, не знам јас не студирам на економски, може некој поубаво ќе ти каже дали ќе го разгледаат приговорот. Ако мислиш дека ти менува за во државна/приватна квота тогаш пробај да средиш. А и провери уште еднаш да не имаш нешто ти згрешено во пресметување, обично компјутерски пресметуваат Со среќа во секој случај