Го немам слушано лично јас,меѓутоа не би ти го препорачала со оглед на тоа што другите кажувале не е ни малку лесен..Го предава Сашо Арсов...
Имам едно прашање, што ако си немал право на полагање на втор колоквиум а си го пријавил електронски, дали ќе ме префрли автоматски за на испит?
Социологија бара редовност или не мора воопшто да се оди на предавањата? И дали треба да се пишува есеј на колоквиум/испит или тоа е одделно само за дополнителни поени?
Ми предаваше Ристо Христов мене. Професорот не бара редовност. А за есејот кажуваа и лани дека ќе има па на крај ништо, ама за колоквиумите кажувам. За испит незнам можеби има есеј.. Ако е сеуште истиот проф. не би требало да има
Прво ке се самоцитирам.. зошто никој не ми одговори. И дали некој пишувал есеј трговско за повисока оцена? ми фалат 2 бода за 8ца, планирам да одам па кажете ми некое искуство. Благодарам однапред
Колешки дали некоја од вас знае кои изборни може да се земаат од листата на УКИМ ,што носат до 6 кредити максимум ?
Некој ако знае Предраг по основи на економија кога ги објавува конечните оцени и дали дава поени доколку не има на сите списоци?
Тие што се во iknow системот кога пријавуваш семестар и предмети имаш да бираш подоле факултети и од секој факултет дадени опции на пр. од Филолошки факултет јазиците што носат по 5 кредити
А доколку си паднал само на втор колоквиум,тогаш оди автоматски и ништо не треба да пријавуваме електронски,така ?
Пушта списоци на секое предавање ама тие се само за повисока оценка, 10 може да извадиш и без присуство Прелесен предмет дефинитивно би го препорачала