Не баρа ρедовност,а да на полагање се носи κнига за κејсовите (тρеба оρигинал). Κејсовите се лесни,очигледни се одговоρите
Колку пари е книгата да не знаеш? Ново издание да не има годинава? Јас да се информирам за секој детал
Не знам за цена,ја замав од дρугаρ и му ја вρатив. Знам деκа κој не беше во можност да ја κупи,пρоф дозволуваше со κопија. Сепаκ ја полагав пρед 3 год,може и да е сменето
Јас мислев социологија и уште еден треба ама незнам кој Ги имав еколошки, организациско, анализа на временски серии, а МЧР не сакам... И сега не знам што да изберам Кој би ми го препорачале?
Драган Тевдовски нема да го предава, лично го имам прашано, туку ќе го предава најверојатно Марија (асистентката) или евентуално Славе, што е мала веројатноста. Сигурно ќе си остане исто како лани што било.
Ме интересира дали ако сега, во 2 семестар изберам 2 изборни предмети , кје можам и во наредниот летен да земам 2?
Јас имам 8 социологија. Незнам дали е или не е за тебе висока оцена ама како и да е јас немав отидено на ниедно предавање. Првиот кол. онака ги учев прашањата од скриптите,а за втор немав ни од каде да учам и од чиста култура одговарав прашања.Така да, незнам за редовноста (прв пат слушам дека правело разлика), ама ако малце повеќе внимание му посветиш мислам дека 10ка не е тешко да се извади
Да ќе можеш, битно е од сите 4 години вкупно да имаш 31 предмет, а самата бираш во кој семестар ќе имаш 3 предмети место 4.
Има ли шанси математика да положам со 2 цели точни(прогресијата и влогови), 2 со неколку грешки и една до пола
Теорија на организација доколку некој памти да ми пише прашања од испит што се паѓале, на пишување ќе биде сега испитот.
Читам по групиве од факултет дека девизна политика не бил многу тежок предмет, односно се полагал со проектна која се бранела со презентација.. па ако некоја феминка го имала досега предемтов ако може да ми каже отприлика какви теми даваше проф. за проектот?
Сакам да прашам во врска со предметот Еколошки менџмент дали професорот Пеце Недановски го предава овој предмет и дали е истиот принцип на оценување како и лани,и за предметот Социологија каков е ? И дали е подобро да се земат два изборни предмети или еден?
Ми треба совет од постарите колешки за изборен. Ги имав еколошки, анализа на временски серии и организациско. Сега ќе го земам социологија и уште еден треба да земам. Некој лесен без многу бубање?