и јас сум на маркетинг [/quote] Охооооооо супер [/quote] Девојки овие муабети се прават по лп. Ај да се вратиме на темата.
Па во јуни мислам ги даде за една недела... а сега сме помалку, јес да сега имаме повеќе решавано хх ама мислам за една недела би требало да ги даде... петок, понеделник.. А логично е до 5ти септември и дополнителната да биде завршена заради уписите..
Да,помалку сме,за едно 39 души и нешто од дополнителната шо пуштил еве и 70 нека сме,пак сме многу! Абе,нешто чув дека имало затоа прашувам.. Али не го знаеш него,може и една недела да не даде,а може и уште утредента..
Покрај тоа што не ве делат,заедно слушате прва година неколку смерови предавање. На пример,ние слушавме е бизнис,финансиски менаџмент и сметководство. Прв семестар,основи на економија,сметководство,математика,се слушавме заедно. Другите 4 смера,исто. Само во друга смена. Ќе бидете 500 души во еден амфитеатар и тоа ќе ви биде буквална борба за столче,нормално,ако сакаш да слушаш.
Епа и сестрами ке ви биде колешка феминки е-бизнис е,и е мегу првите примени во државна квота мн сум срекна за неа со срека нека ви е на сите бруцоши-економисти
Како што ви се проширени квотите, не 500, 600 и повеќе ќе ве набутаат во еден амфитеатар и ќе одите пола саат порано, ако сакате да седите нормално. А два саата едно предавање, па два саата друго, богами, пожелно е да се седи таму
http://www.eccf.ukim.edu.mk/studiranje/ ... plomski/26 Сите смерови прва година слушаат исти предмети Прв семестар економија, математика и сметководство, на странава сметководство е ставено во втор семестар и лани беше така, ама грешка е ) и плус еден изборен..
сега и овие документи треба да се носат на 1 септември? http://www.eccf.ukim.edu.mk/za-fakultetot/novosti/98 и од таму ли се зима договор за студирање ?
Има распоред на предавања на страната на економски.... На нас 2ра, на фин. менаџмент, смет и ревизија и е бизнис, нека ни се наздравије 4 задолжителни, посебно на нас од фин. менаџмент и смет и ревизија пошто сме малери и ни го преместиле финансиски пазари и институции од втор во прв... Ќе плачаааааам... П.С. Пошто имам 4 задолжителни треба да изберам изборен или, ќе треба два во нареден семестар, пошто сега ќе ми се 4 задолжителни во зимски и 2 во летен... АЈ ве молам некој што знае, да ми каже
може ли сега да се плати 100 евра а понатаму уште 100 евра ? Кандидатите во државна квота поднесуваат потврда за уплата на 200 евра во денарска противвредност по среден курс на НБ на Македонија –(кандидатите за Струга – 100 евра) -со можност за плаќање на еднакви 2 рати и плус треба и 4 050 ? За упис на зимскиот семестар во учебната 2011/2012 сите запишани студенти треба да достават Потврда за уплата на 4050,00 денари за предметни програми, Водич низ студиите, книжен фонд, штети, тетратки за писмен испит, шифрарници и за студентски интернет центар.
Мислам може и наеднаш да се платат па во втор семестар не плаќаш ништо, така имаше еден колега направено во прва година...: )