Не, ама отвори го линков http://www.eccf.ukim.edu.mk/Programmes/61/1/21 (финансиски менаџмент) , оди кај задолжителни предмети, отвори ги за секој има краток опис на содржината од материјалот. Сигурно ќе најдеш нешто заедничко со предметот што го бараш.
ни еден, избери друг факултет освен економски За финансиски менаџмент интересот е огромен. Со години назад во државна квота влегле тие од 95 поени па нагоре. Така да ако ти е битно да си во државна квота имаш помалце поени оди во сметководство.
Zaboraviv ispiti da prijavam..neli do 8 maj e rokot..denes bev da gi prijavam vo studentski da si ja probam srekata..i mi gi prijavi..dali toa znaci deka ne treba kazna da plakam ili treba dopolnitelno kazna da plakam? Posto jas koga se staviv preeska na iknow mozev i sama da si gi prijavam online,ama si vikam aj ke idam do studentski da vidam da ne mi promrcat nesto...Kazna dopolnitelno plakam ili?
Ne si dovolno informirana. Prijavuvanjeto na ispiti moze da se realizira do 15.05,do togas e rokot,a duri odposle, koj ne prijavil,kazna ke plaka.
Колешки, треба да одам на втор дополнителен колоквиум статистика за време на испитот (4 јуни). Ќе треба на iknow да го пријавам како испит или не ?
и јас сум на дополнителен, како што разбрав не треба ништо да се пријавува, дека и така веќе не има на издвоен список кои полгаме
дали еколошки менаџмет ако не си задоволен со бодовите од 2 кол. можеш да го преполагаш само тој дел од материјалот ? (дека нели кај него немало испит.. ) ?