Devojki, dali nekoja e zapoznaena, dali Prof. Ljubisa bi dal polaganje na kolokvium drug den.Poradi opravdana pricina. Se vrakam zdravje od pat, tocno istiot den koga se polaga SIS. Si ja kupiv kartata pred da iskoci spiskot so datumi za kolokviumska.Ne ocekuvav deka nekoj predmet bi bil vednas na pocetokot. Ako bide pokasno kokokviumot vo red, ke stignam, no sto ako e sabajle, rano. Lesen e predmetot kako sto vikaat, pa ne bi sakala poradi ova da moram posle na ispit direktno. Denes go prasav da ne znae za casot, koga bi bil kolokviumot, no ubavo mi rece, kako i sto ocekuvav, deka e rano da se znae. Ne znam, ako dozvoluva drug den, dali da go prasam i zamolam uste od sega.
ПРОДАВАМ: Основи на економија (копија + прашања) Основи на сметководство (копија + збирка + прашања) Трговско право (копија) Финансиски менаџмент (копија + прашања) Демографија (копија)
Прашај го дали може така , мада не верувам дека би дозволил. Ќе ти каже да одиш на испит. А за време истакнуваат кратко пред колоквиумска.
Девојки ај кажете мислење за професорката Зорица Божиновска што предава Основи на сметководство? Мене искрено ко многу строга ми изгледат...
Потребни ми се книги за прва година: Математика за економисти издание од 2012 година од Драге Јанев Основи на сметководство издание 2004 година и Збирка задачи од 2004 година А и да прашам ни рекоа да ги земеме Применета математика за економисти 2015 година и Економија од Таки Фити 2015 година на ново,за Применетата математика за економисти ќе ја носиме на испити ваљда мора на ново,а дали има потреба да ја носиме на предавања кај Таки Фити Економијата (или можеби да ја пресликам.)
Зорица не е строга професорка, добро предава и ако не си учела порано сметководство можеш да сфатиш, не тражи редовност.Мене ми предаваше и ок ми беше.
10 Минути на почеток ќе ве остави со книга, а ако несакаш можеш и копија.. толку е лесен предметот што мислам дека нема потреба од оригинал книга и препишување 10 мин..
ПРОДАВАМ: Математика за економисти збирка, таблица и книга оригинал Основи на економија оригинал најново издание гратис прашања Основи на сметководство книга и збирка копии гратис прашања Деловна етика книга копија КУПУВАМ: Контен план од 2013 Макроекономија Меѓународни организации и интеграции
дали некој знае нешто за професорот по основи на економија Владимир Филиповски.Како предава , дали бара да се оди на предавања итн. ?
Продавам : Основи на економија(оргинал)+прашања Основи на сметководство (копија)+прашања Математика за економисти (копија), збирка + таблица(2011) 850 ден
Продавам: Основи на сметководство учебник (копија) и Збирка задачи (2007,оригинал) +прашања Демографија (копија) Трговско право (копија) Финансиски менаџмент (копија + прашања)
Освен математика оригинал, немаш потреба за оригинал економија. Сите професори ќе ти кажат дека ти треба за да им се продаваат книгите. Јас мојата не ја носев на предавања, не е задолжително
Продавам: Основи на економија оригинал 2014 година - 500ден. Математика учебник 2009 год. и збирка 2012 год. - 300 ден. Сметководство учебник и збирка - 200 ден. Економика на претпријатие копирана + скрипта и прашања - 150 ден.
Колешки, дај посоветувајте ме за Демографија...Да земам оргинал учебник или нема потреба? Немам претстава дали се работи за предмет за кој ќе ми треба да отворам книга на полагање или е нешто многу лесно што само не залажува да не помислуваме на копија.
Нема потреба од оригинал учебник, предметот е од општа култура и е мн лесен,можат да се извадат добри оцени и без тие 10 минути препишување.