Прва година сум, и од секој слушам различно за професорите. Еве за овој по математика Драге Јанев сите ми велат ако си женско да не одиш, манијак бил, се најлошо. За сметководство оној Љубиша ми стои многу мутав и не знам дали е тешко сметк. дали знае тој да објасни? А проф Таки Фити и Сашо Јасимовски ми се чинат супер досега
За Драге одамна се збори тоа, ма да незнам некој случај така посериозен со кој би се потврдиле сомнежите, така да дури и да си е манијак, манијачи само со очи, така да немаш проблем Љубиша ти е најлошо изгубено време ако одиш кај него на предавање, подобро е да си одиш на вежбите по предметиве, него на предавањата, а за другиве 2, теорија се предметите, така да твој избор е дали ќе ти бидат од корист предавањата
Девојки знаете колку треба да се уплати за да се добие потврда за редовен студент и на која сметка треба да се уплати?
Може некој да ми каже дали да идам на СИС предавања кај Љубиша? Нешо слушав дека немало скрипти или учебник и он давал на предавања материјал нез што. И нешто теми за семинарска за Индустриска политика...? Фала!
Ми треба книга Основи на Менаџмент (оригинал) 8 издание..Ако има некој што продава нека пише во инбох
На предавања не мора да се иде нема ни бодови за тоа да дава ни ништо, матријал ќе ни праќа на зефир имаш отворено веќе под наслов општествено богатство и национални сметки 2015-2016, а за колоквиум уште не се знае како ќе е ама рече сигурно нема да дава цели лекции да се раскажуваат.
Не се секирај Драге не е манијак ни ништо слично ( остај муабети од напалени сељанки што ги мрзи да седнат дома и да решат 2-3 задачи). Љубиша е доста фин и ок човек само проблемот е што од неговие предавања нема фајде, премногу е монотон и не кажува ништо што веќе не е напишано во книга ( инаку предметот е боза воопшто не е тешко има 3-4 работи кои треба да ги сватиш и тоа е тоа, оди на вежби кога ќе почнат). Таки е најдобриот предавач според мене на економски и немој да не идеш на предавања кај него зашто многу ќе изгбиш, ако го слушаш на предавање ќе научиш скоро се уште таму после дома ќе ти е многу полесно. Сашо не ми предавал не го знам ама ако ти предава основи на е-бизнис велат дека бил доста лесен предмет.