@Taa1994 благодарам на одговорот. А прва год. сметководство мора ли оригинал збирка и книга и дали со нешто од тоа одиме на полагање. И економија ми рекоа со книга идеш на полагање???
Smetkovodstvo ne Mora original ni kniga ni zbirka poso ne go nosis na polaganje, a ekonomija lani zborea so kniga na polaganje pa ne dadoa na kraj so nea da polagame.
Дали некој што беше денес на предавање демографија може да пренесе дали професорот кажа дали ќе дозволи да се полага колоквиум со книга.
Ако може некој што ја има купено оргинал книгата по основи на економија за прва година да ми каже која година е издадена
Може некој да ми каже дали да идам на СИС предавања кај Љубиша? Нешо слушав дека немало скрипти или учебник и он давал на предавања материјал нез што.
Продавам оргинал збирка Математика и копија учебник. И копии учебник и збирка Основи на сметководство.
Трговско право со презентации од зефир, а сметководство со прашања од либро и од збирката, позади секоја тема има прашања.
Ми треба книга по "организациско однесување" или "организација на труд", нз точно како е предметот на државен, има ли некоја членка да продава или копија да ми прати не мора да е оригинал.
мене лани ми предаваше мн добро објаснува ќе ти користи од помош неговото предавање кажува што прапшања одполика ќе има на колоквиум и ако положиш на колквиуми и ти фалат бодови за повисока оценка ти ја става повисоката се надевам дека ти помогнав