Ја би ти препорачала да идеш кај професорот Тевдовски на предавања редовно и на вежби да си идеш редовно, така никакви приватни часови кај никој нема да ти требаат со што ќе заштедиш и време и пари. Оваа година ќе има и нови измени така да уште ни професорот не знае како точно ќе изгледа се а па не Баже да се прилагодил. Ако си на е бизинис ова не важи и иди си кај Баже ( или кај и да е ) .
МЧР колку страни е отприлика материјалот и треба ли проект да се прави, презентира? И треба ли активност на предавања, има ли поени од тоа?
Ти треба потврда за редовен студент од студентски и одиш во билетара со потврдата, лична карта и индекс, те сликаат, плаќаш 200 денари и ти ја даваат
Колеги дали знаете дали може покасно да се уплати за летен семестар за оние кои се прва година.или мораше до вчера
Тежок предмет е статистика? Каков тип на задачи/прашања се паѓаат на колоквиум? Повеќе има теорија или задачи?
Некоја колешка да сподели претходно искуство за е-бизнис испит, со колку прашања или поени се положува, колку највисока може да се добие?
Добар ли е Баже за сметководство на трошоци/управувачко сметководство? Кој е најдобар проф. за предметов?
Јас немам слушнато за многу позитивни искуства за Баже во врска со овој предмет. Јас одев кај Цаци и супер поминав и јас и сите што бевме.