Од прв семестар ми останаа два предмети што ќе ги презапишам во трет и нели од третиов семестар треба да запишам уште 2 задолжителни.Кои задолжителни предмети од трет семестар да запишам? Смер сметководство сум иначе
Продавам: 1) Оригинал книга Методи на продажба. = 300 2) Аграрна политика книга = 100 3) Европски економски интеграции = сите потребни материјали за положување и висока оцена = 400 + Гратис - Стратегиски менаџмент книга (копија) ако земете нешто од овие
Ќе може некој да ми каже, три предмети презапишувам од прв семестар, и дали може било кој да земам од трет семестар, и кој е полесен?
Девојки, ние што сме прва година, како да запишеме предмети на iknow системот? Треба нешто да внесеме или? Некоја ако знае подетално да објасни.
mu pisuva na nekoj od bricosite na iknow "poradi neispolnuvanje na uslovite mora da preminete vo privatna kvota bidejki nemate polozeno 50 posto od kretitide pojdete na studentska sluzba ",kako moze taka koga nekna zapisav semestar i bev vo drzavna ??
Дечки дај кажете нешто подетално за индустриска политика! Јас слушнав дека нема класични полагања, дека се прави семинарска и дека пола од неа се пише на прв а пола на втор кол. Е сеа ме интересира дали сам си бираш тема или тој ти дава, дали ја правиш сам или у група, дали се презентира и како ја формира оцената ( дали дава бодови за редовност, активност или нешто сл.). Некој што го имал во последниве години ако може да пренесе искуство.
Дали треба нешто да се внесе на iknow системот? Кај мене се внесени четирите предмети кои ги запишав на денот на запишување. Треба нешто друго?
Нешто повеќе за општествено богатство и национални сметки? Како е на колоквиум, какви се прашањата, колкав е материјалот, дали е лесен, со колку учење де добива 9ка, 10ка?
Методи на продажба, се прави ли проект, има ли поени од активност, присуство? И отворените прашања лесни ли се, бара да објасниш некој дел или твое мислење?
Девојки дали имате искуство со предметот Квантитативни методи во финанасии кај проф.Тевдовски,присуство на предавања,начин на полагање,начин на оценување?