Го избра годинава некој анализа на временски серии? Да не знаете како ќе биде начинот на полагање и предавања?
Јас ова нагаѓам, бидејќи Марија до пред некое време му беше асистентка, сега е доцент и знам она му е десна рака за предметов Или евентуално можно е Тевдовски, како и да е, и двајцата се одлични професори.
Се сoглaсувaм сo се' штo ти нaпишaлa Larichka. Сaмo ќе дoдaдaм-oбрни пoвеќе внимaние нa нaбрoјувaнките, зaтoa штo oсвен oтвoрените прaшaњa другите беa сите нaбрoјувaнки лaни. Секaкo, читни гo и oстaнaтиoт мaтеријaл зa дa мoжеш пoубaвo дa oдгoвoриш нa oтвoрените прaшaњa. Не декa е тoлку стрaшен предметoт, туку кoлoквиумите се сведувaaт нa бубaње нaбрoјувaнки кoи ќе ги зaбoрaвиш зa 1-2 денa. Сaмo зaтoa ни јaс не би гo препoрaчaлa зa избoрен
Кога ќе пријавуваме 8ми семестар на iknow треба да ја запишеме и семинарската? и тие 3 кредити од нејзе влагаат во тие 35 или таа посебно се пријавува? И дали тие 3 кредити се сметаат во тие 240 кои се неопходни за дипломирање?
Знам можеби е малку глупаво прашањево, но да си прашам, на шалтерите за упис нели смеровите се по два поделени, знае некој/се сеќава кој смер со кој е? Поточно ме интересира за Менаџмент ?
Diplomski mozhesh ama mislam deka i ne mora da go imash elektronski prijaveno pri upis na 8-mi semestar. Tie 3 krediti se smetaat vo tie 240 i posebno se plakjaat, poshto posebno se prijavuva diplomski trud. Hmm pa ne se sekogash po dva, nekoi smerovi kaj shto ima mnogu studenti se sami. Seedno, ti pishuva na shalterot koj smer kade e. Kje vidish koga kje vlezesh na studentski.
Многу е коректна.Еден од најлесните предмети, за учење и добивање висока оцена.Ако е како пред 2 години на колоквиум дава 50 прашања со по 1 точен одговор. Не бара задолжително присуство, но ако пушта списоци можеш да си добиеш оцена плус, исто и ако се пријавиш за проект или активност.
Продавам: Основи на економија (оригинал) Математика за економисти книга(копија) Математика збирка и таблица( оригинал) Основи на сметководство книга и збирка (копија) Трговско право книга и скратен материјал( копија) Гратис прашања и задачи од приватни часови