Изгледa те испaшивме ние сo предметoт Не е ништo стрaшнo, сaмo нaбрoјувaнките и ќе пoлoжиш, не се секирaј, тaкa пoлoжив и јaс, a не бев мнoгу редoвнa нa предaвaњa, ниту пaк прaвев презентaцијa. Рекoв декa не гo препoрaчувaм зaтoa штo не ми се дoпaѓaa ниту предaвaњaтa, ниту кoнцептoт нa кoлoквиумите.
Некој што продава книга по Анализа на временски серии до 500 денари нека ми пише ЛП, веднаш ја купувам
Продавам: Макроекономија книга+ прашања Финансиски пазари и институции книга+ прашања Финансиско сметководство комплет: книга + збирка + прашања + контен план оригинал најново издание.
Продавам Математика збирка и таблици оригинал, 2012 год. И Демографија може и без книга да се полага така? Книгата корисна е при полагање или ?
Колеги, ве молам некој ако може нешто да каже за предметот статистичка контрола на квалитет. Благодарам!
Продавам: Основи на економија + прашања (оригинал) Математика за економисти книга и збирка (оригинал) Основи на сметководство книга и збирка (копија)
Девојки ве замолувам за помош, не можам никаде да најдам одговор на прашањето. Каква молба треба да се поднесе за да се плати семестар на рати? Треба сама да ја составам? Ќе може ли некоја да ми даде пример како треба да изгледа тоа, многу ви благодарам.