За финансиско сметководство она е најдобра, е сеа кај неа е малце тесно, гужва, знае да разврзе муабет, да додаде дополнителни часови (и тие ќе ги плаќаш) ама па ако го научиш тоа што ќе ви го даде сигурно ќе положиш
Aman pobogu sto ke vi se casovi finansiski menadzment? Kako prvo, zadacite se prosti, kako vtoro, na kolokvium max 3 se pagaat od negde 20-25 prasanja. Treto, profesorot e eden od najspremnite na fakulteton, ubavo gi objasnuva, zadacite posle sekoja glava resete gi i ne se zamarajte. Ne tuku gi polnete so pari lokalnive biznismeni. Pak ke prasam iskustvo so Violeta i Blagorodna po Nauka za menadzment?
Да ве прашам некој што беше денес на менаџмент на вториот час,дали кажа професорот нешто за новото издание по менаџмент дали мора да го купиме и дали ќе пушта списоци ко Шуклев за потпис?
Prva godina sum na ekonomski i profesorot Taki Fiti ni bara original kniga no procitaav deka mozelo i kopija samo ne lazele da kupime a ne dozvoluvale da ja nosis na ispit dali e tocno??Ste koristele li kopija za kaj nego?
Ако може од некого да слушнеме комемтари за професороте Предраг Трпески(економија) Марина Трпеска(сметк..) Игор Ивановски (мат)
Предраг е срце од човек. Има учено од Таки Фити што значи дека принципот на предавање му е исти. Со слушање кај него на предавање ќе ги научиш повеќе од пола од лекциите. Знае да пушти список и доколку те има на повеќето списоци ако си меѓу оценка ти ја дава повсоката. За Игор исто имам само пофални зборови, јас од само негово предавањ извадв 9ка. Таака да ако имаш барем малц основа математика можеш да поминеш и без приватни часови, но само ако си редовна на предаавња и обрнуваш внимание на тоа што збори. Марина не ми предавала
Продавам макроекономија, финансиско сметководство (книга и збирка), ФПИ - копии сочувани + прашања. И КОНТЕН ПЛАН НАЈНОВО ИЗДАНИЕ , ок цени