Купувам: -Математика за економисти и збирка (2015 издание) -Трговско право -Збирка по основи на сметководство
Предрaг спoред мене е еден oд нaјдoбрите прoфесoри штo сум ги имaлa дoсегa. Се сеќaвaм декa лaни еден ист грaфикoн ни гo цртaше пет пaти зa дa рaзбереме. Супер предaвa, кoректен е спремa студентите, сaмo бaрa тишинa нa предaвaњaтa. Се' нa се, сaмo пoфaлни збoрoви, имaш среќa штo си кaј негo Кaј Игoр сaмo редoвнo вежбaње и ќе пoминеш, дoбрo предaвa и oбјaснувa, aкo имaш oснoвa уште пoдoбрo.
Дали може да ми кажете што се случува со менаџмент, затоа што не можам да одам периодов на факултет. Дали има нова книга, кој предава и било што што е сменето од минатата година?
Предава Леонид Наков, има нова книга 2016 издание ама рече ако го имаме постарото да отидеме кај него да ни каже што како да учиме. Другото мислам дека останува исто.
Дали има некој финансиски менаџмент учебник? Ми фалат неколку страници во мојот, па ако може некој да ми ги слика итно е плисссссс
Нас ни рече професорот можете и од постарите колеги да ја земите. Значи не мора да е новата, твој е изборот.